Search
Close this search box.
337810009_535544255437129_8861428016436843853_n
VREME ČITANJA: 2 min

Očekuje se spektakl u Bačkom Petrovcu

Novo kolo donosi nam nove uzbudljive mečeve u 21. kolu Vojvođanske lige Sever. Većina mečeva se igra u nedelju. Svi mečevi na programu od ravno 16 časova.
Specijalni meč u ovom kolu, publika u Bačkom Petrovcu će moći da gleda lep fudbal jer Mladost melje, ekipa sa “Vrbare” ima četiri vezane recke i samo jednu podelu bodova na proleće, dok im u goste dolazi “poljuljana” Sloga iz vrha tabele, ali ekipa koja je takođe prikazala lep fudbal.
Na stadionu “kraj Tikvare” igraće se derbi začelja. Pod nogama gori obema ekipama, a ko pobedi zasigurno će biti u velikoj prednosti u odnosu na poraženog i imaće impuls samopouzdanja da nastavi sa pobedama. Krila Krajine igraće i protiv tradicije u međusobnim duelima protiv Vojvodine koja je uspešnija bar zasad.
Pored Bačkopalančana i Bačkogradištanaca i “fenjeraš” lige nastavlja autoputem za opsatanak, prva prepreka za uključivanje na pravi kolosek je Subotička Bačka 1901 koja beleži sjajne rezultate na proleće.
Na krilima četiri pobeda iz pet mečeva ide ili da završi snove oko opstanka nekadašnjem Superligašu i da nastavi uspešan niz ili da u obrnutom slučaju OFK Mladost ugrabi važan trijumf sa pogledom u Bačku Palanku. Na vrhu je sve jasno Bratstvo 2019 nemilosrdno vlada i već ih proglašavamo novim članom Srpske lige Vojvodina iako to matematički nije još gotovo, ali u teoriji jeste.
Parovi 21. kola: OFK Mladost Apatin – Bačka 1901, Krila Krajine  – Vojvodina (BG), Radnički 1918 – Bajša (subota), Mladost (BP) – Sloga Čonoplja, Preporod – Bratstvo 2019, Radnički 1905 – OFK Vrbas, Hercegovac – Senta, Mladost Turija – Obilić Zmajevo (nedelja).
Foto: FK Mladost – Bački Petrovac

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Očekuje se spektakl u Bačkom Petrovcu

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”