Search
Close this search box.
1680857468076
VREME ČITANJA: 2 min

Danas dve utakmice na Novom Beogradu

Novo 21. kolo Srpske lige ”Beograd“ startuje danas i ponovo će se igrati u tri dana.
Prva utakmica se igra od 14 časova kada će Ušće u derbiju donjeg dela tabele ugostiti BSK iz Borče. Za oba tima bodovi su imperativ. Dva sata kasnije na Starom sajmištu Brodarac je domaćin dobroj ekipi Jedinstva. Domaći tim je bolje plasiran i ima tri boda više, ali ni tim iz Surčina nije bez šansi na ovom meču.
U subotu se igraju tri utakmice i zanimljivo sve su od 11 časova. Na Adi u SC FSB Torlak će ugostiti lidera Zemuna. Zemunci su favorti protiv ekipe iz Kumodraža koja ovog proleća igra dosta slabo, ali i ima puno problema sa povredama. Teleoptik će dočekati drugoplasirani OFK Beograd. Gosti jesu favoriti na papiru, ali ovde se očekuje izuzetno zanimljiv duel.  U Bariču Prva iskra igra sa Studentskim gradom. Domaćin sigurno nije zadovoljan plasmanom na tabeli i pokušaće da dođe do sva tri boda.
Nedelja je rezervisana za još tri meča. Matine termin u Lazarevcu od 10 sati je mesto susreta domaćeg Borca i Sinđelića. Ni jedna ni druga ekipa ne igraju kako bi voleli i želeli, pa je ovo idealna prilika za iskupljenje. Sat vremena kasnije u Obrenovcu se sastaju dva tima koja su u prošlom kolu imala različit učinak. Domaći Radnički je zabeležio pobedu, dok je Budućnost iz Dobanovaca igrala nerešeno. Poslednji susret ovog kola igra se na Bulbulderu. Duel Zvezdare i BASK-a je u stvari i derbi kola. Meč u kojem se sastaju trećeplasirana i četvrtoplasirana ekipa na tabeli. Utakmica počinje od 16 časova.
Foto: H.D.V.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd