Search
Close this search box.
1680797381702
VREME ČITANJA: 1 min

Zemunci sa četiri igrača u timu kola

Posle utakmica 20. kola Srpske lige „Beograd“ poznat je i idelani tim.
Nakon ubedljive pobede lidera Zemuna nad Brodarcem od 4:1 čak četiri igrača tima iz Gornja varoši su našli svoje mesto u timu kola. Trostruki strelac Mihajlo Mikan na mestu napadača, u odbrani su štoper Marko Đalović i levi bek Nikola Božić, kao i lucidni vezista Luka Svetličić.
Dva igrača u timu kola ima OFK Beograd. Pobeda nad Zvezdarom od 2:0 je bila dovoljna strelcu i odličnom špicu Andriji Kaluđeroviću, kao i sigurnost golmana Aleksandra Stankovića da budu u idealnih jedanaest.
Pet kluboba ima po jednog igrača. Levo krilo Marko Gavrilović je postigao oba gola za BASK u pobedi protiv Borca sa 2:0. BSK i Teleoptik su igrali nerešeno 1:1, a gol za domaće je postigao vezista Marko Keča. Mladi Aleksa Ivanović je jedinim pogotkom na meču Radnički – Torlak doneo svome timu iz Obrenovca minimalnu pobedu. Igra na poziciji desnog krila. Studentski grad je nakon preokreta pobedio Ušće sa 2:1, a odličnu utakmicu je odigrao štoper Studenata Luka Kožović. Budućnost i Sinđelić su igrali bez golova 0:0. Zapaženu partiju je pružio iskusni desni bek ekipe iz Dobanovaca Slobodan Lučić.
Foto: FK Zemun

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd