Search
Close this search box.
1680813451166
VREME ČITANJA: 1 min

Pobeda u derbiju donela tri igrača u timu kola

Poznat je i najbolji tim 19. kola Srpske lige „Zapad“.

U velikom derbiju odigranom u Priboju Fap je nakon preokreta savladao Borac iz Čačka sa 4:3. Čak tri igača domaće ekipe su u idealnih jedanaest. Dvostruki strelac Obiori Odita predvodi napad, dok su na bekovskim pozicijama Kosra Janjić sa leve strane i sa desne Ognjen Luković. Štoper Borca Strahinja Pantić je dao dva gola za svoj tim i uprkos porazu Čačana našao je mesto u timu kola.
Budućnost iz Arilja je savladala Tutin u gostima sa 2:0. Napadač Dragan Mirković je postigao vodeći gol, dok je iskusni desnokrilni igrač Baćo Nikolić bio među najzaslužnijima za pobedu. Vezista Arsenije Vranić je postigap oba pogotka za Slogu iz Požege u pobedi od 2:1 nad ekipom Poleta iz Ljubića.
Vodeće Smederevo je u komšijskom derbiju teže nego što se očekivalo pobedilo OFK Mihajlovac sa 2:1. Štoper domaćina iskusni Miroljub Kostić je bio među najzapaženijim u svome timu. Golman ekipe iz Mihajlovca Vukašin Đorđević je sjajno čuvao svoju mrežu i odbranio je nekoliko praktično sigurnih golova.
Budućnost iz Valjeva je rezultatom 3:1 pobedilo Rađevac uz dva pogotka veziste Davida Starčevića. U Bajinoj Bašti je domaća Sloga sa 2:1 pobedila Takovo. Jedan od golova za domaće je dao Jovan Mitrović i na poziciji levog krila izborio mestu u timu kola.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad