Search
Close this search box.
1680626233040
VREME ČITANJA: 1 min

Poraz Poleta kod kuće

Odigrano je 19. kolo Beogradske zone.
Ekipa GSP Polet Dorćola doživela poraz na domaćem terenu u derbiju kola. Bodove je na Selters odnela ekipa OFK Mladenovca koja je slavila pobedu rezultatom 2:1. Poraz najbližeg pratioca je iskoristio PKB koji je u Padinskoj Skeli pobedio Boleč sa 3:1 i povećao prednost na vrhu tabele na 4 boda.
U Ralji je Kosmaj poražen od Šušnjara sa 2:1 i ostao je zakucan na poslednjem mestu. Gosti su ovom pobedom prišli na 4 boda zaostatka u odnosu na GSP Polet. Derbi susret sredine tabele pripao je gostima. Na Lionu Hajduk je izgubio od ekipe Zuce 2019 sa 2:1.
OFK Žarkovo je bilo sigurno na domaćem terenu i opravdalo ulogu favorita. Savladana je ekipa Komgrapa sa 2:0. Leštane je kod kuće pobedilo Sremčicu sa 1:0 i odmaklo se od začelja tabele ka sredini. Gostima ostaju velike brige oko opstanka.
Jedini nerešen rezultat smo videli u Železniku. Lokomotiva i Napredak iz Medoševca su igrali bez pobednika 1:1. Crvena zvezda iz MML je napravila iznenađenje i slavila u Barajevu protiv istoimenog domaćina retultatom 3:2.
Postignuta su 23 gola u ovom kolu, što je skoro 3 pogotka po meču. Ipak nikako da se klubovi raspucaju kao u prvom delu sezone, kada je često bilo ipreko 30 golova po odigranom kolu.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone