Search
Close this search box.
1680546809672
VREME ČITANJA: 1 min

Dve pobede domaćina u derbi susretima

Odigrane su utakmice 20. kola Srpske lige ”Beograd”.
Vikend iza nas doneo je dva derbi susreta u SLB. Lider Zemun je deklasirao Brodarac rezultatom 4:1. Meč je obeležio Mihajlo Mikan koji je u prvom delu postigao het-trik. Na Karaburmi domaći OFK Beograd je bez problema savladao Zvezdaru sa 2:0. Mićić i Kaluđerović su bili strelci za Romantičare.
U derbiju Novog Beograda još u petak Studentski grad je nakon preokreta savladao Ušće sa 2:1. Na BASK Areni domaćin je bio siguran protiv Borca iz Lazarevca sa 2:0. Oba gola je dao mladi Marko Gavrilović.
Na dva meča nije bilo golova, pa ni pobednika. U Dobanovcima Budućnost i Sinđelić su remizirali, kao i Jedinstvo i Prva iskra iz Bariča na utakmici odigranoj u Surčinu. Radnički je na domaćem terenu u Obrenovcu minimalcem 1:0 pobedio Torlak i pokazao da se ne odriče borbe za opstanak. Torlaku je ovo bio četvrti poraz ovog proleća. Treći nerešen rezultat ovog kola viđen je u Borči. BSK i Teleoptik su uz po jedan postignut pogodak igrali 1:1.
Na vrhu tabele nije bilo promena. Zemun je zadržao tri boda viška u odnosu na OFK Beograd. Jesenji prvak Zvezdara je na treće mestu i sve više bodovno zaostaje za vodećim dvojcem.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd