Search
Close this search box.
337544878_3547380465541263_8184233252596019719_n
VREME ČITANJA: 2 min

“Odlučujuća” utakmica u Kačarevu, derbi između Slobode i Vojvodine 1928

Ovog vikenda na programu 20. kolo Vojvođanske lige Istok. Svi mečevi počinju u terminu od 16,00 časova. Ovo kolo obeležiće derbi na začelju tabele između Jedinstva Stević i Mladosti iz Omoljice.
Važniji meč će biti onaj u Kačarevu od derbija kola u Novim Kozarcima. Jedinstvo Stević će ugostiti Mladost iz Omoljice i vrlo lako ovaj meč može biti odlučujući u trci za opstanak, a ova dva tima čekaće ishode mečeva OFK Begeja i ŽAK-a.
Derbi meč se igra u Novim Kozarcima. Sloboda će nakon poraza u Omoljici tražiti nastavak “jurnjave” za OFK Kikindom, jer ništa još nije izgubljeno. Vojvodina 1928 iz Perleza će tražiti priključak, pobedom bi prišli vrlo blizu ali čekaće i ishod duela u Botošu kako bi preskočili Ruskoselce na tabeli u slučaju trijumfa.
OFK Kikindi će do kraja svaka utakmica biti kao finale. Imaju +4 u odnosu na Slobodu iz Novih Kozaraca i Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva. Gostuju u Starčevu još jednom nezgodnom domaćinu. Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva traži svoju šansu za prvo mesto, a sjajnu priliku imaće kući da uveća bodovni saldo, koplja će uskrstiti sa OFK Proleterom iz Banatskog Karlovca i u tom meču će biti izraziti favoriti.
Parovi 20. kola: Jedinstvo Stević – Mladost Omoljica, Sloboda Novi Kozarci – Vojvodina 1928, Jedinstvo Banatsko Karađorđevo – OFK Proleter Banatski Karlovac, Radnički Kovin – Jedinstvo Vlajkovac (subota), ŽAK Kikinda – Kozara, Polet Idvor – Begej, Omladinac FAM – Crvena Zvezda Rusko Selo, Borac Starčevo – OFK Kikinda (nedelja).
Foto: FK Radnički Kovin

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 2 min

“Odlučujuća” utakmica u Kačarevu, derbi između Slobode i Vojvodine 1928

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”