Search
Close this search box.
1680237723974
VREME ČITANJA: 1 min

Na Karaburmi veliki komšijski derbi

Utakmice 20. kola SLB igraće se opet u terminu od petka do nedelje.
Već danas od 16 časova igraju se dve utakmice. Na Carevoj ćupriji domaći BASK je veliki favorit protiv ekipe Borca iz Lazarevca. Na Novom Beogradu se očekuje izuzetno zanimljiva utakmica između Studentskog grada i Ušća. Domaći tim ima svega bod više u odnosu na goste.
Subota nam donosi četiti meča ovog kola. Svi se igaju u terminu 16:00. Komšijski derbi ovog kola je na Omladinskom stadionu. OFK Beograd koji je u sjajnoj formi ovog proleća je domaćin ekipi Zvezdare. U prvom delu sezone na Bulbulderu bilo je nerešeno. Budućnost će u Dobanovcima ugostiti Sinđelić. Bliži pobedi je domaćin. Teleoptik gostuje BSK-u u Borči. Osokoljeni prvom pobedom u nastavku takmičenja gosti na nezgodno gostovanje dolaze sa velikim ambicijama. Lider Zemun igra na svom terenu protiv Brodarca. Oba tima su u dobroj formi. Zemuncima ipak više trebaju bodovi zbog čuvanja vrha tabele.
Nedeljni program od 11 časova u matineu otvaraju Radnički i Torlak. U Obrenovcu je svašta moguće pogotovo zbog slabih igara ekipe iz Kumodraža u prva četiri kola nastavka. Jedinstvo je u Surčinu u blagoj prednosti u odnosu na Prvu iskru iz Bariča. Poslednji duel se igra u 16 časova.
Foto: Instagram OFK Beograd

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd