Search
Close this search box.
1680285512388
VREME ČITANJA: 1 min

Kraj Lima veliki derbi

Za vikend se igraju mečevi 19. kola Srpske lige ”Zapad”.
Sve utakmice ovog kola se igraju u subotu od 15 časova i 30 minuta. Naravno derbi je u Priboju gde će trećeplasirani Fap ugostiti Borac iz Čačka, koji se trenutno nalazi na drugom mestu tabele. U prvom delu prvenstva ekipa iz Priboja je savladala Borac na domaćem terenu sa 2:1. Ovde je svaki rezultat moguć. Nadamo se dobroj utakmici i velikom broju golova.
U komšijskom derbiju lider Smederevo je apsolutni favori protiv ekipe OFK Mihajlovac. Sve osim pobede domaćina bi bilo veliko iznenađenje. Sloga će u Požegi dočekati Polet iz Ljubića. Ovo će takođe biti izuzetno zanimljiv duel. U Bajinoj Bašti pojačana Sloga iako slabije plasirana od Takova ima veće šanse za pobedu.
Tutin želi pobedu nakon poraza u prošlom kolu u Krupnju. Ugostiće ekipu Budućnosti iz Arilja koja se nalazi pri dnu tabele. Budućnost Krušik iz Valjeva protiv Mačve iz Bogatića ima prednost i igračku i na tabeli. Sloga će probati u Kraljevu da pobedi Mladi radnik iz Požarevca i bodovno se izjednači sa gostima. No pita se nešto i Mladi radnik. Real će dočekati na svom terenu u Podunavcima sastav Rađevca iz Krupnja. Videćemo da li će napadač gostiju Uroš Kojić biti golgeterski raspoložen kao u prošlom kolu kada je postigao tri gola ekipi Tutina.
Foto: FK Fap

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad