Search
Close this search box.
336639732_551508337085696_5174601040769110273_n
VREME ČITANJA: 2 min

Četiri ekipe dale po dva igrača za idealni tim 19. kola Srpske lige Vojvodina

Iz svakog sastava koji je zabeležio trijumf u ovom kolu izabran je minimum po jedan predstavnik iz svake ekipe u idealnu postavu.
Po dva igrača dale su ekipe OFK Bačka iz Bačke Palanke, Dinamo 1945 iz Pančeva, Tekstilac iz Odžaka i Borac iz Šajkaša. Jednog predstavnika imaju Kabel iz Novog Sada, Tisa iz Adorjana i Naftagas iz Elemira.
U najboljoj prvoj postavi 19. kola Srpske lige Vojvodina po drugi put ovog proleća našli su se štoper OFK Bačke – Dragoslav Sremčević i desni bek Tekstilca – Ivan Davidović. Svi ostali igrači su tu prvi put u ovoj polusezoni.
Najbolje ocenjeni igrači 19. kola su se našli i u timu kola. Briljirao je golman Borca iz Šajkaša Dragoslav Petrović, odbranio je jednaesterac u derbiju kola Jedinstvu iz Stare Pazove i još tri-četiri zicera, a uz to gosti su imali i igrača manje i u finišu meča uspeli da istrpe pritisak i odnesu tri boda. Igor Mirković – štoper Borca iz Šajkaša se našao u timu kao jedno od najboljih pojedinaca u svom timu, uz to je postigao odlučujući pogodak za pobedu u derbiju kola protiv Jedinstva.
Dragoslav Sremčević je još jedan štoper, njegova OFK Bačka je trijumfovala nad sastavom Hajduka 1912 iz Kule (3:2), a uprkos dva primljena pogotka, Dragoslav se istakao u tom meču. Ivan Davidović – desni bek Tekstilca ponovo se istakao, ovaj put u meču protiv Prvog maja iz Rume, postigao je odlučujući pogodak na meču i doneo svom timu velika tri boda u trci za titulu.
Levi bek je odabran iz ekipe Dinama 1945, u pitanju je Damjan Marković. Dinamo 1945 je zabeležio ubedljiv trijumf koji će biti mnogo važan, a ostvaren nad sastavom Bečeja 1918 (3:0), upravo je Damjan ostvario dve asistencije na ovom meču. U sredini su odabrani Nikola Anđelković iz Tekstilca koji se takođe istakao u meču protiv Prvog maja.
Dragan Kokanović je vezni igrač, zabeležio je i pogodak u velikoj pobedi Kabela u Novim Banovcima (3:1). Aleksa Nikolić – vezni igrač odabran je kao najistaknutiji Dinama 1945 u meču protiv Bečeja 1918. Miodrag Milenković – vezni igrač OFK Bačke, postigao je prelep pogodak iz slobodnog udarca u trijumfu njegove ekipe nad Hajdukom 1912.
Jovan Mitrović je heroj Tise iz Adorjana, vrsni napadač postigao je oba pogotka protiv Stanišića u pobedi (2:0). Miljan Milivojev – napadač ekipe Naftagasa postigao je het-trik u pobedi Naftagasa nad “fenjerašem” Radničkim iz Zrenjanina (3:1). Ovim putem čestitamo svima koji su odabrani i na odlično odigranoj partiji.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Četiri ekipe dale po dva igrača za idealni tim 19. kola Srpske lige Vojvodina

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina