Search
Close this search box.
IMG_20230329_190622
VREME ČITANJA: 1 min

Po dva igrača iz tri tima u idealnih jedanaest

Glasovima posetilaca portala Msport izabran najbolji tim 19. kola SLB.
U timu kola su igrači iz osam klubova. Po dva igrača dolaze iz Budućnosti iz Dobanovaca, BSK iz Borče i Brodarca. Špic Aleksandar Križan i vezista Stevan Birovljev su postigli gol za ekipu iz Dobanovaca u pobedi nad Torlakom od 2:1. Brodarac je sa 2:0 pobedio Radnički iz Obrenovca. Levo krilo Ivan Jovanović je dao jedan od golova, dok je štoper Mladen Miljković odlično komandovao odbranom.
Zvezdara i BSK su igrali nerešeno 1:1. Golman gostiju Siniša Babić ima velike zasluge za bod osvojen na Bulbulderu. Levi bek tima iz Borče Dragan Dašić je dao gol za svoj tim, dok je strelac za domaćina bio sjajni štoper Nikola Sarić.
Dušan Vukčević napadač lidera Zemuna je dao pobedonosni gol u poslednjem minutu utakmice za pobedu od 1:0 nad Prvom iskrom u Bariču. OFK Beograd je sa 3:1 savladao Borac u Lazarevcu. Strelac u četvrtoj pobedi ovog proleća Romatičara bio je i mladi vezista Marko Stojanović.
Dva igrača su u ovom kolu postigla po dva pogotka za svoje timove. Desno krilo Veljko Radlovački iz BASK-a i Dragan Bojat deni bek Teleoptika su dva puta zatresli mreže golmana Sinđelića i Studentskog grada.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd