Search
Close this search box.
1679942302773
VREME ČITANJA: 1 min

Borac ubedljiv u derbiju Čačka

Tri vodeće ekipe zabeležile su pobede u 18. kolu Srpske lige „Zapad“.
Najzanimljiviji duel ovog kola u SLZ je trebalo da bude u Ljubiću. Domaći Polet je ipak ubedljivo poražen od gradskog rivala Borca iz Čačka sa 4:0. Vodeće Smederevo je sa 4:0 takođe slavilo u gostima. Smederevci su predvođeni Miletom Savkovićem lako pobedili Takovo u Gornjem Milanovcu. Trećeplasirani Fap iz Priboja se mučio u Bogatiću protiv domaće Mačve, ali je ipak zasluženo došao do pobede od 2:1 na krilima sjajne igre Veljka Plazinića.
Budućnost je u Arilju zabeležila važnu pobedu u borbi za opstanak. Savladana je Sloga iz Kraljeva rezultatom 2:0. Ubedljiv je bio i Mladi radnik. U Požarevcu je sa 4:0 pobeđena Budućnost iz Valjeva. Golova nije bilo u Požegi u duelu dve Sloge. Ni domaćin ni ekipa iz Bajine Bašte nisu uspeli da postignu pogodak.
Uroš Kojić je sa tri gola doneo pobedu Rađevcu u Krupnju od 3:2 protiv veoma dobre ekipe Tutina. Jedan gol je odlučio pobednika duela OFK Mihajlovca i Reala iz Podunavaca. Taj jedan gol je delo domaće ekipe.
Poredak prve tri ekipe je nepromenjen. U narednom kolu igra se veliki derbi u Priboju kaa će Fap dočekati Borac iz Čačka.
Foto: FK Polet Ljubić

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad