Search
Close this search box.
1679865808099
VREME ČITANJA: 2 min

Mučenje favorita u Bogatiću

Mačva (Bogatić) – Fap (Priboj) 1:2
Stadion: FK Mačva u Bogatiću, gledalaca: 200, strelac:  1:0 Aranautović 4.minut, 1:1 Bogićević 39.minut, 1:2 Plazinić 49.minut, sudija: Sđan Dimitrijević, pomoćnici: Nikola Marković i Đorđe Milosavljević, žuti kartoni: Subotić, Josipović (Mačva), Ranitović (Fap).
Mačva: Dražić, Puzić, Nemanja Simić, Obradović, Šaponja, Đuričić, Subotić, Milanović (Marko Simić), Mišić (Josipović), Arnautović, Trifunović (Lukić).
Fap: Đorđević, Kolarević (Ranitović), Luković, Simić, Bogićević (Vučićević), Plazinić, Rašljanin (Jovanović), Vukadin, Babić (Odita), Radovanović, Janjić.
Favorit iz Priboja je teškom mukom došao do pobede i tri nova boda. Podmlađeni domaćin je pružio veliki otpor. Mačva je došla u vođstvo već u 4.minutu. Grešku odbrane gostiju i loš pas Simića ka Radovanoviću presekao je brzonogi Arnautović i lako savladao Đorđevića 1:0.
Preuzeli su igrači Fapa inicijativu, stvarali šanse ,  ali nije bilo pogotka. Ipak do egala gosti dolaze u 39.minutu. Na asistenciju Babića sa leve strane odlično se snašao Bogićević i postigao pogodak 1:1 Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
Tek što je počelo drugo poluvreme videli smo totalni preokret. Najbolji igrač susreta Veljko Plazinić je sjajno prošao po levoj strani, oslobodio se čuvara i udarcem u bliži ugao matirao Dražića 1:2. Do kraja meča mogla je ekipa iz Priboja I do ubedljivije pobede, ali je pokušaje Odite glavom sa nekoliko metara i odličan šut Plazinića sa ivice kaznenog prostora fenomenalni Dražić zaustavio. Na kraju je ostalo 1:2
Trener gostiju Aleksandar Petkanić je rekao:
”Znali smo da će biti teška utakmica. Domaćin ima mladu i poletnu ekipu, a kolega Milošević ih odlično predvodi. Primili smo rano kiks gol. Uspeli smo do odlaska na odmor da izjednačimo. Već tada smo znali da će utakmica krenuti u željenom toku i vrlo brzo smo poveli. Propustili smo priliku da do kraja meča postignemo još koji gol”.
Šef struke Mačve Željko Milošević je po završetku meča sportski čestitao gostima pobedu:
”Sve čestitke ekipa Fapa na pobedi. Mi smo igrali koliko smo mogli. Imamo mladu ekipu, a bili smo i oslabljeni neigranjem nekoliko igrača. Poveli smo ne vreme, no nismo izdržali do kraja. Predstoji nam ozbiljna borba za opstanak”.
U narednom 19. kolu Mačva gostuje Budućnosti u Valjevu, dok se u Priboju igra veliki derbi Fap dočekuje Borac iz Čačka.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad