Search
Close this search box.
337008828_1702222166858649_3870079788852633455_n
VREME ČITANJA: 2 min

Ikrašev levicom srušio OFK Vrbas u finišu

Tri boda ostaju u Turiji. Sastav Mladosti iz Turije slavio je u derbiju 19. kola Vojvođanske lige Sever, srušena je ekipa OFK Vrbasa rezultatom 3:2.
Stadion: “kraj Železničke stanice”, Turija. Sudija: Ljubiša Berenji (Subotica). Strelci: Marković, Šijačić i Ikrašev (Mladost). Bičkeji (penal) i Radojković (OFK Vrbas). Žuti kartoni: Gubaš, Si. Gašić, Jokić, Vasić, Papak (Mladost). Kaluđerović i Radojković (OFK Vrbas). Crveni karton: Radojković (OFK Vrbas).
MLADOST (T): Miladinov, Jokić, Marković, Si. Gašić, Gubaš, Papak (Sr. Gašić), Vasić, Kurjački, Kisić (Šijačić), Ikrašev, Savin.
OFK VRBAS: Babin, Radojković, Jušković, Vorgučin, Jovanović, Kaluđerović, Jelić, Živkucin, Bičkeji (Plavšić), Srdanović (Klisarić), Krainović.
Iako bez trenera Miroslava Kneževića koji nije mogao da prisustvuje meču iz zdravstvenih razloga i ovim putem mu želimo da se što pre oporavi, sastav domaćina uspeo je da slavi na ovom meču i pobedu posveti svom šefu za što brži povratak na klupe vojvođanskih ligaša. Nije bilo lako domaćinu tek su pred sam kraj su slomili otpor veoma dobre ekipe OFK Vrbasa.
Prvi pogodak pada iz kaznenog udarca za goste u 11. minutu precizan je bio Marko Bičkeji. Potom su golovi padali iz prekida, domaćin izjednačuje samo dva minuta kasnije preko Nemanje Markovića, da bi konačan rezultat prvog poluvremena postavio Srđan Radojković u 33. minutu.
U drugom poluvremenu klupa Mladosti vrši odličnu izmenu, ulazi strelac izjednačujućeg pogotka, Stefan Šijačić trese mrežu u 64. minutu utakmice. Konačan rezultat meča postavio je legendarni Borislav Ikrašev prelepim drop šutem sa oko 20-ak metara od gola i tako donosi radost “Kobasičarima”.
“Ušli smo u meč veoma motivisano i sa željom da se nadigravamo i odnesemo pobedu za našeg trenera. Prava derbi utakmica, ali i otvorena sa pregršt golova. Mislim da smo prikazali bolju igru u odnosu na protivnika i zasluženo odneli pobedu. Čestitam našoj ekipi na pobedi. Fer i korektna utakmica. Nastavljamo dalje u istom ritmu.”  – za naš portal je izjavio Borislav Ikrašev, strelac odlučujućeg pogotka na meču.
Mladost je sada na trećoj poziciji sa 35 osvojenih bodova, dok je OFK Vrbas na petoj poziciji sa 33 osvojena boda. U sledećem kolu Mladost putuje u Sentu, dok će OFK Vrbas na svom terenu igrati protiv Hercegovca iz Gajdobre.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Ikrašev levicom srušio OFK Vrbas u finišu

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”