Search
Close this search box.
M Kovačević
VREME ČITANJA: 2 min

Najbolji igrač 18. kola Srpske lige Vojvodina – Marko Kovačević

Fudbaler Borca iz Šajkaša Marko Kovačević vašim glasovima izabran je za najboljeg igrača 18. kola Srpske lige Vojvodina.
U konkurenciji još tri igrača: Goran Potkozarac (Hajduk Kula), Nikola Divac (Podunavac) i Luka Drobnjak (Kabel), Marko je osvojio najviše glasova publike i za dlaku bio bolji od Potkozarca.
Marko je postigao dva pogotka u meču protiv Omladinca u Novim Banovcima, gde je njegova ekipa slavila ubedljivo rezultatom 0:3 i odnela veliki trijumf. U trci i jurnjavi za Odžačkim Tekstilcem, Borac je na pet bodova minusa.
Pitali smo Marka kako je on zadovoljan partijom njegove ekipe u ovom kolu i kako je on video meč u Novim Banovcima: “Odličan rezultat za našu ekipu. Omladinac je ekipa sastavljena od odličnih igrača. Oni su imali veći posed i pokušavali su da kroz dobru pas igru dođu do šanse za gol, dok smo mi sa druge strane bili čvrsti i kompaktni i čekali smo da iz brze tranzicije zapretimo. U tome smo i uspeli i na kraju posle 90 minuta smo zabeležili zaslužen trijumf i došli do velikog rezultata od 3:0.”
Nastavili smo razgovor a sledeće pitanje bilo je kako je on video svoju dosadašnju karijeru: “Bilo je dosta oscilacija. Bio sam u Srpskoj ligi i kao najbolji strelac odlazim u Prvu ligu gde sam proveo godinu ipo dana. Sada sam se vratio u Srpsku ligu, želim da se vratim dobrim igrama i golovima i da sve ide uzlaznom putanjom.”
Na kraju je imao i poruku za glasače: “Hvala svima na glasovima, nadam se da ću ponavljati dobre partije iz kola u kolo, kao i klub u kojem igram.”
Marko je igrao u Radničkom iz Zrenjanina kao bonus igrač tri sezone, pa je šest meseci proveo u Budućnosti iz Srpske Crnje, vratio se u Zrenjanin na jednu sezonu, pa je prešao u Inđiju za koju je nastupao takođe godinu dana, posle je poslat na pozajmicu u Radnički iz Sremske Mitrovice na šest meseci, a u Šajkaš je takođe došao kao pozajmljen igrač.

 

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Najbolji igrač 18. kola Srpske lige Vojvodina – Marko Kovačević

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina