Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Tandem vodećih na ispitu, Paraćinci na iskušenjima

Nekoliko izuzetno zanimljivih duela očekuje ljubitelje fudbala na terenima Srpske lige Istok.
U 19. kolu vodeći tandem očekuju teški ispiti na gostovanjima.
Vodeća Dubočica gostuje u Knjaževcu, rival je Timočanin koji ovog proleća ne zna za poraz. Po tabeli lakši posao očekuje Piroćance koji gostuju u Brzom Brodu ekipi koja je obe utakmice na svom terenu rešila u svoju korist.
Srpskoligaši iz Paraćina će ovog vikenda biti na iskušenjima. SFS Borac posle 2 pobede i remija gostuje u Meševu. Domaćin želi iskupljenje za poraz u Brzom Brodu, ali i potvrdu velike pobede nad Piroćancima.
Jedinstvo u Paraćinu u derbiju Pomoravlja dočekuje Jagodinu. Domaćin je u drugom delu sezone zaređao sa porazima, dok su Jagodinci protiv Vlasine prekinuli loš rezultatski niz.
Dosta uzbuđenja očekuje se i u niškom derbiju, iako pozicije na tabeli to ne pokazuju. Car Konstantin će protiv Budućnosti pokušati da stigne do prve pobede ove sezone. Popovčani posle drugog prolećnog remija na svom terenu žele da opravdaju činjenicu da su, uz Dubočicu, najneugodniji gost na Istoku.
Dobar fudbal očekuje se i u Vlasotincu u duelu dve podmlađene ekipe. Vlasina želi pobedu za mesto u boljoj polovini tabele. Za Radnički iz Svilajnca bi i bod na Rosulji bio znak rasta ekipe.
Pčinja posle 3 poraza na startnu prolećne polusezone dočekuje Timok. Duel direktnih rivala u borbi za opstanak doneće puno vatre, a bodovi su neophodni i jednima i drugima.
Dunav osokoljen remijem u Popovcu želi pobedu za priključak sa timovima iz sredine tabele. Topličanin je pobedom u prethodnom kolu dao sebi priliku da u Prahovu može da igra i na bod, koji bi bio veliki kao pobeda.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok