Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Čačanski derbi u Ljubiću

U 18. kolu Srpske lige ”Zapad” očekuje nas nekoliko zanimljivih duela.
Četiri meča se igra u subotu, a četiri u nedelju. Sve utakmice sem meča u Ljubiću počinju od 14:30. Čačanski derbi se igra od 11 sati.
Mladi radnik će u Požarevcu nakon dva ubedljiva startna poraza ugostiti Budućnost Krušik iz Valjeva. U Arilju će poslednjeplasirana Budućnost dočekati Slogu iz Kraljeva. Za oba tima izuzetno bitna utakmica. Gornji Milanovac je mesto duela Takova i Smedereva. Lider mora da nastavi sa pobedničkim nizim kako bi zadržao prvo mesto. U Požegi se sastaju dve Sloge, domaća i ona iz Bajine Bašte. Treba očekivati odličan susret.
Nedelja je rezervisana za drugu polovinu kola. Od 11 časova u Ljubiću Polet će ugostiti Borac. Biće to derbi grada Čačka je je Ljubić sastavni deo ovog grada. Ostale tri utakmice se igraju u pola tri popodne. Mačva iz Bogatića je domaćin Fapu iz Priboja. Zahuktali gosti dolaze u Bogatić po treću prolećnu pobedu. Krupanj će biti poprište meča koji je derbi sredine tabele. Rađevac i Tutin će odmeriti snage, ovde je svaki rezultat moguć. OFK Mihajlovac bodove u borbi za opstanak juri protiv Reala iz Podunavaca.
Foto: FK Polet Ljubić

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad