Search
Close this search box.
1678122809765
VREME ČITANJA: 1 min

Dve utakmice u petak, lider gostuje u Bariču

Već u petak biće odigrane prve dve utakmice 19. kola SLB.
Od 13 časova na Novom Beogradu Ušće će ugostiti ekipu Jedinstva iz Surčina. Gosti su blagi favoriti, ali i domaćin vreba svoje šanse. Brodarac je na svom terenu apsolutni favorit protiv poslednjeplasiranog Radničkog iz Obrenovca. Meč počinje u 15:30.
U subotu se igraju četiri susreta. Zanimljivo svi su u prepodnevnom terminu. U 10 sati Sinđelić i BASK se sastaju u možda i najzanimljivijem meču ovog kola. Na Adi Torlak dočekuje Budućnost iz Dobanovaca. Oba tima su stratovala slabije od očekivanog.  Termin od 11 časova je rezervisan za još dva susreta. U Bariču Prva iskra je domaćin lideru Zemunu. Domaćin nije najbolje startovao u nastavku prvenstva, dok Zemunci žele pobedom da ostanu na vrhu. Zemunelo je domaćin duela dve ekipe sa totalno različitim učinkom u prolećnom delu prvenstva. Domaći Teleoptik ima sva tri poraza, dok je Studentski grad zabeležio sve tri pobede.
Nedelja nam donosi poslednja dva meča ovog kola. Tačno u podne u Lazarevcu pretposlednjeplasirani Borac dočekuje OFK Beograd. Domaćem sastavu su bodovi potrebni u borbi za opstanak, dok Romatičari jure pobedu za sam vrh tabele.  Na Bulbulderu od 15:30 drugoplasirana Zvezdara se sastaje sa BSK Borčom. Gosti dolaze osokoljeni ubedljivom pobedom u prošlom kolu, a domaćin traži iskupljenje za minimalni poraz i gubitak prvog mesta.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd