Search
Close this search box.
Tim 18. kola Srpske lige Vojvodina
VREME ČITANJA: 2 min

Izabrana najbolja postava 18. kola Srpske lige Vojvodina

Hajduk 1912 i OFK Bačka imaju po tri predstavnika, Podunavac i Borac iz Šajkaša po dva i Kabel jednog predstavnika. Grčić, Plavšić, Matijašević i Torbica po drugi put ovog proleća izabrani u tim kola.
U 18. kolu Srpske lige Vojvodina videli smo nekoliko veom zanimljivih mečeva i velikih trijumfa poput onog u Kuli ili Bečeju, koji su nam dali po tri predstavnika u timu kola iz tih mečeva. Hajduk ima tri predstavnika u timu kola: Božu Plavšića – levog beka Kuljana koji je drugi put ovog proleća izabran u tim kola kao i njegov suigrač Marko Matijašević na poziciji napadača, a Marko je postigao i gol u pobedi nad Jedinstvom, treći igrač kojeg je dao Kulski Hajduk je Goran Potkozarac – vezni igrač koji je na meču protiv Jedinstva upisao i pogodak.
OFK Bačka nam je takođe dala tri predstavnika. Bačkopalančani su upisali važan trijumf u borbi za opstanak i to ni manje ni više na gostovanju u Bečeju kod ekipe sa vrha tabele. Bečejce je srušio Miodrag Milenković – vezni igrač OFK Bačke koji je “bombom” iz slobodnog udarca zatresao mrežu domaćina. U timu se našao i golman Nikola Grčić, drugi put zaredom, jer je bio izabran i u prethodnoj rundi, kao i Dragoslav Sremčević – štoper tima iz Bačke Palanke, a činjenica da je odbrana bila granitna je i da je mreža Grčića ostala netaknuta a tome je zaslužan i u mnogome Sremčević.
Podunavac nam je dao dva predstavnika. U trijumfu na domaćem terenu u Belegišu nad Tisom iz Adorjana izdvojila su se dva igrača Podunavca. Nikola Jovanović – desni bek i Nikola Divac – vezni igrač odigrali su vanserijske role i zasluženo odabrani u tim kola. Borac iz Šajkaša je takođe dao dva predstvnika. Milutin Torbica – vezni igrač i Marko Kovačević – napadač, Torbica drugi put zaredom u konkurenciji, a Kovačević sa dva pogotka doneo trijumf nad Omladincem.
Kabel nam je doneo jednog predstavnika. Mladi igrač Luka Drobnjak na poziciji štopera je postigao pogodak i tako u derbiju začelja protiv Stanišića doneo trijumf svom timu.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Izabrana najbolja postava 18. kola Srpske lige Vojvodina

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina