Search
Close this search box.
1679511379752
VREME ČITANJA: 1 min

Čačani sa 3 igrača u timu kola

Izabran je najbolji tim 17. kola Srpske lige ”Zapad”.
U timu kola mesto su našla tri igrača Borca iz Čačka. Čačani su sa 5: 1 pobedili Mačvu iz Bogatića. Dva gola je postigao napadač Slavoljub Đokić. U odbrani je štoper Marko Marković, dok je na mestu levog beka Veljko Mijailović. Sloga iz Bajine Bašte je sa 3:0 savladala Polet iz Ljubića. Vezista Mihajlo Milosavljević je dao jedan gol, dok je na desnom beku sjajnu partiju pružio Vuk Gudurić.
Tutin je bio siguran na domaćem terenu protiv OFK Mihajlovca, bilo je 2:0. Stefan Milosavljević je bio strelac jednog od golova i zauzeo je mesto na poziciji desnog krila. Drugi igrač ekipe Tutina u timu kola je štoper Jasmin Trtovac takođe strelac na meču.
Četiri ekipe imaju po jednog igrača u idealnom timu. Mile Savković je postigao jedan od golova u pobedi Smedereva i zauzeo je mesto levog krila. U duelu dve Budućnosti slavila je ekipa iz Valjeva. Špic Filip Rajevac je dao jedan od golova za svoj tim u pobedi od 3:1. Fap je bio ubedljiv protiv Mladog radnika sa 4:1. Vezista Jasin Rašljanin je bio strelac jednog od četiri pogotka za tim iz Priboja. Na golu je Branko Nikolić koji je odličnim odbranama zaustavio napade Rađevca ka golu svoje ekipe Sloge iz Kraljeva. Kraljevčani su pobedili minimalcem 1:0.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad