Search
Close this search box.
1679511305234
VREME ČITANJA: 1 min

BSK sa tri igrača među jedanaest najboljih

Izabran je najbolji tim 18. kola SLB.
Odigrano je 18. kolo Srpske lige „Beograd“. Igrači iz sedam klubova našli su svoje mesto u idealnom timu kola. Najviše ih ima iz BSK iz Borče. Borčani su sa 3:0 pobedili Borac iz Lazarevca.Vezista Marko Keča je postigao dva gola. Odlične partije su pružili levi bek Dragan Dašić i štoper Nemanja Koštić. Brodarac je u derbiju kola na Adi pobedio Torlak sa 1:0. Levo krilo Ivan Jovanović je bio strelac pobedonosnog gola, dok je golman Milutin Marić sjajno čuvao svoju mrežu.
OFK Beograd je zabeležio treću prolećnu pobedu. Nenad Kudrić je postigao svoj prvi gol za Romantičare i našao mesto u špicu napada. Standardno dobar je bio mladi desni bek Ognjen Mimović. Luka Kožović štoper Studentskog grada treći put ovog proleća je u timu kola. Pobedonosni gol protiv Zvezdare koja je do ovog kola bila lider obezbedio mu je mesto u timu kola.
Novi lider je Zemun. Zemunci su golom sa bele tačke pobedili Ušće 1:0. Iskusni vezista Nenad Kiso je bio nepogrešiv sa jedanaest metara. U Dobnovcima Budućnost je pobedila BASK sa 2:1. Špic Dobanovčana Aleksandar Križan dao je jedan od golova na meču.  Luka Sekulić desno krilo Jedinstva je postigao gol vredan tri boda za svoj tim. Savladana je ekipa Teleoptika.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd