Search
Close this search box.
1679335532533
VREME ČITANJA: 1 min

Zemun novi lider SLB

Nakon 18. kola Srpske lige „Beograd“ došlo je do promene na čelu tabele.
Zemun je pobedom od 1:0 na domaćem terenu protiv ekipe Ušća preuzeo čelnu poziciju na tabeli. Gol odluke je dao Nenad Kiso iz penala. Zvezdara je još u petak poražena na Novom Beogrado od ekipe Studentskog grada rezultatom 1:0. Pogodak vredan tri boda za Studente je postigao štoper Luka Kožović. Treći član vodeće trojke OFK Beograd je uz dosta muke savladao Sinđelić sa 2:1. Pobednički gol je delo Filipa Halabrina u poslednjim trenucima susreta.
U derbiju kola na Adi Torlak je kao domaćin izgubio od Brodarca sa 1:0. Taj meč ste mogli da gledate uživo na You Tube kanalu MerkurXtipa. BSK je bio ubedljiv u Borči pošto je sa 3:0 pobedio Borac iz Lazarevca. U Dobanovcima u duelu dva tima iz sredine tabele Budućnost je bila uspešnija od BASK-a sa 2:1.
Luka Sekulić je odlučio meč u Surčinu. Krilni napadač Jedinstva dao je jedini gol za svoj tim u pobedi nad Teleoptikom. Mladoj ekipi iz Zemunela je ovo treći prolećni poraz. Jedini nerešen rezultat je viđen u Obrenovcu. Po jedan postignut pogodak na obe stane u meču Radničkog i Prve iskre iz Bariča.
Foto:FK Zemun

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd