Search
Close this search box.
Bratstvo Prigrevica
VREME ČITANJA: 2 min

Bratstvo 2019 ubedljivo do trijumfa u derbiju kola

Ekipa Bratstva 2019 iz Prigrevice nastavlja sa sjajnim partijama, ovoga puta u derbiju kola ubedljiv trijumf na stadionu “Goran Nesvanulica – Klipi” (4:0).
Stadion: “Goran Nesvanulica – Klipi”, Prigrevica. Gledalaca: 75. Sudija: Ognjen Ždrnja (Novi Žednik). Žuti kartoni: Krstić (Bratstvo 2019). Savin i Šijačić (Mladost Turija).
BRATSTVO 2019: Pehilj, Balinović, Tasić (Japundžić), Vuković (Popović), Vemić (Makar), Gluvić, Vukadinović (Desnica), Krstić, Vlajić, Šveljo, Drvar (Štrbac).
MLADOST: Miladinov, Jokić (Sr. Gašić), Šijačić, Tešanović, Marković, Si. Gašić, Papak, Vasić, Kurjački, Kisić, Savin.
Treći uzastopni trijumf ostvarili su fudbaleri Bratstva 2019 iz Prigrevice. Prvi gol postigao je Nikola Vemić u 7. minutu na idealan pas Švelje, koji je pre toga po desnom boku izbacio tri igrača ušao u sredinu i uposlio Vemića koji natrčava i iz prve “rezantnim” šutem matira Marka Miladinova.
Drugi pogodak je delo iskusnog kapitena Srđana Vukovića koji je majstorski predriblao dva odbrambena igrača i lepim hicem smestio loptu u mrežu, bilo je to u 43. minutu meča.
Treći gol postigao je Žarko Vlajić u 51. minutu i tako stavio tačku na pobednika ovog duela. Lopta je oduzeta protivniku na sredini terena, iskusni Vuković šalje pas na bok, brzonogi Tasić u sprintu šalje loptu ka Vlajiću koji lepim udarcem smešta loptu u gol.
Poslednji pogodak na meču pada u 63. minutu, najbolji strelac ekipe i prvenstva stiže do svog jubilanog 20. pogotka, ovaj put kao rezervista. Napad je tekao sporo, lopta je kružila u nogama domaćeg sastava, Vuković sa levog boka upošljava Švelju koji je utrčao predriblao i izbacio dva igrača i centrirao sa levog boka na drugu stativu na kojoj je bio nepokriveni Makar i koji je glavom poslao loptu u gol.
Bratstvo je ubedljivo na prvom mestu sa 18 bodova prednosti, Turinci su pali na 4. mesto sa 32 osvojena boda. U sledećem kolu Bratstvo 2019 gostuje u Gajdobri, gde će tražiti produžetak niza protiv Hercegovca, dok će Mladost na svom stadionu u derbiju kola dočekati OFK Vrbas.
Foto: FK Bratstvo 2019

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Bratstvo 2019 ubedljivo do trijumfa u derbiju kola

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”