Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Zaječarci prejaki za Nišlije

Fudbaleri Timoka 1919 pobedili su danas na svom terenu ekipu Car Konstantina i napravili važan korak u borbi za opstanak u srpskoligaškom društvu.
Zaječarci su bili bolji od Nišlija, čije šanse za opstanak u SLI odavno nisu ni u domenu teorije, i na kraju slavili ubedljivu pobedu rezultatom 4:1.
Posle po jedne povoljne prilike pred oba gola, prva radost za domaćine. U svom šesnaestercu rukom je igrao Nikolić a sudija Marko Ćirić je pokazao na belu tačku. Siguran egzekutor najstrože kazne u 32. minutu bio je Dejan Mašić.
Nastavili su fudbaleri Timoka sa napadima, a u samoj završnici prvog dela igre prednost domaćina je duplirana. Posle centaršuta Slavkovića najbolje se u šesnaestercu Nišlija snašao Jelić i glavom poslao loptu u mrežu.
Na početku drugog poluvremena Cokić je u šesnaestercu domaćina oborio Arizanovića, a Ćirić je po drugi dosudio penal, ovoga puta ta goste. Nemanja Todorović je bio siguran i precizan i u 48. minust smanjio prednost Timoka na 2:1.
Zaječarci su nastavili sa atacima ka golu “carića”, a takva igra dala je rezultat. Najpre je Jelić u 66. minutu svojim drugim golom povećao prednost Timoka. U 77. minutu Uroš Nikolić je postavio konačnih 4:1 za Zaječarce u duelu sa Nišlijama,

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok