Search
Close this search box.
1679185786911
VREME ČITANJA: 1 min

Pribojci ubedljivi u nastavku

Fap-Mladi radnik 4:1
Stadion: FK Fap u Priboju, gledalaca: 1500, strelci: 0:1  Stanisavljević 18.minut, 1:1 Rašljanin 40.minut, 2:1 Bogićević 56.minit, 3:1 Plazinić 72.minut, 4:1 Odita 90.minut, sudija: Filip Živković, pomoćnici: Ranko Stojanović i Vlatko Urošević, žuti karton: Jovanović (Fap).
Fap: Đorđević, Kolarević, Luković, Bogićević (Babić), Plazinić, Jovanović (Odita), Vukadin (Otašević), Rašljanin, Drašković, Radovanović, Janjić.
Mladi radnik: Pavlović, Živanović, Lazar Đorđević (Sokolović), Dragićević, Stanić, Anđelković, Obretković, Stanisavljević, Mihajlović (Ilija Đorđević), Dimitrijević (Nikola Đorđević), Miladinović (Jonjić).
Sjajan fudbalski ambijent u gradu na Limu. Utakmica je odigrana pred više od 1500 gledalaca. Fap je opravdao ulogu favorita i došao do sigurne pobede.
Gosti su prvi došli do prednosti u 18.minutu preko Stanisavljevića  iz kontra napada 0:1. U finišu prvog dela domaćin je izjednačio preko Rašljanina sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora na asistenciju Janjića 1:1. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
U nastavki sjajna igra domaćeg sastava. Već u 56.minutu sa jedanaset metara iz kaznenog udarca prednost domaćinu je doneo Bogićević 2:1. Pre toga je u šesnaestercu gostiju oboren Janjić. Veljko Plazinić je u 72.minutu posle izblokiranog pokušaja Odite matirao Pavlovića za 3:1. Tačku na i na ovaj susret stavio je iskusni Odita u 90.minutu kada se oslobodio svog čuvara i sa 10-tak metara poslao loptu u mrežu 4:1.
Ovom pobedom Fap je ostao u trci sa Smederevom i Borcem, koji su takođe zabeležili pobede, za plasman u Prvu ligu.
Foto: Instagram FK Fap1955

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad