Search
Close this search box.
1679181493156
VREME ČITANJA: 2 min

Pančevcima prijatno u gradu na Begeju

Radnički Zr-Dinamo 1945 0:2
Stadion: kraj Skrobare, gledalaca: 200, strelci: 0:1  Petrović 22.minut, 0:2 Vučinić 86.minut, sudija: Filip Todić, pomoćnici: Nemanja Malešević i Đorđe Stanojčev, žuti kartoni: Janjatović (Radnički), Nikolić, Ahčin(Brodarac).
Radnički: Nosalj, Marković (Dragović), Erdeljan, Jeftić (Markovski), Kovačević, Stevanović, Popov, Rosić (Bugarin), Kosović, Kozić (Miholjčić), Kvrgić (Janjatović).
Dinamo: Stojanović, Klještan, Beljić, Stošković, Stojanovski, Nikolić, Lekić (Đošić), Ahčin, Petrović (Vučinić), Marković, Jambrušić (Jankulov).
U derbiju začelja pobeda je zasluženo pripala gostima. Utakmica je igrana po lepom vrmenu i dobrom terenu. Ipak malo toga smo kvalitetnog videli na meču. Igralo se uglavnom između dva šesnaesterca.
Dinamo je poveo u 22.minutu. Sa desne strane je centrirao Jambrušić, u kaznenom prostoru domaćih se najbolje snašao Petrović i sa par metara poslao loptu u mrežu 0:1. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
Nastavak nije doneo ništa bolju igru. Radnički nije imao snage i znanja da ozbiljnije ugrozi gol ekipe iz Pančeva. Gosti su pobedu osigurali u 86.minutu. Posle gužve pred golom domaćih sa leve strane je centrirao Ahčin, a rezervista Vučinić sa nekoliko metara zakucao glavom loptu u mrežu 0:2.
Šef struke Dinama Petar Divić je rekao:
„Bila je ovo teška utakmica gde smo ipak zaluženo stigli do pobede. Radnički je dobra ekipa, ali u prethodnim kolima nije imao ni sreće. Čestitke mojim momcima na pobedi i osvojenim bodovima“.
U narednom 19. kolu Radnički gostuje u Elemiru gde se u komšijskom derbiju sastaje sa Naftagasom, dok će u Pančevu Dinamo ugostiti OFK Bečej.
Foto: ZR KLIK

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Pančevcima prijatno u gradu na Begeju

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina