Search
Close this search box.
1679263441530
VREME ČITANJA: 2 min

Miloš Zličić najbolji igrač 16. kola SLZ

Sjajni napadač Smedereva izabran je za prvog igrača prvog prolećog kola SLZ.

U prvom kolu nastavka prvenstva u Srpskoj ligi ”Zapad” ekipa Smedereva je pobedila na teškom gostovanju Slogu u Bajinoj Bašti. Oba gola za Smederevce je postigao Miloš Zličić. Za to što je uradio za svoj tim nagrađen je glasovima posetilaca portala Msport:

”Zaista mi je drago što sam izbran za najboljeg u prethodnom kolu. Svako priznanje prija i podstrek je za nastavak karijere. Hvala svima koji su glasali za mene”.  

Miloš je zadovoljan startom prvenstva, kako svojim, tako i čitave ekipe:

” Drago mi je što sam upisao odmah dva gola na početku prvenstva, to mi mnogo znači za samopouzdanje, i što sam time izašao na prvo mesto na listi strelaca. Ambicije kluba i moje lične ambicije su ulazak u Prvu ligu Srbije, ništa drugo ne dolazi u obzir. Počeli smo odlicno sa dve pobede i nadam se da ćemo nastaviti niz protiv Takova na teškom gostovanju. Moja želja je da na kraju sezone 10.06. slavim ulazak sa mojom ekipom u ligu i da budem na vrhu liste strelaca”.

Naš sagovornik je rođen 29.12.1999. godine. Prošao je mlađe kategorije novosadske Vojvodine. Bio je na pozajmicama u ČSK-u iz Čelareva i Cementu iz Beočina. Igrao je zatim za Hajduk iz Kule, OFK Bečej, OFK Bačku, Slobodu iz Tuzle i sada je član Smedereva. Do sada je postigao 13 golova u ovm prvenstvu. Poslednji je dao u subotu ekipi Sloge iz Požege u pobedi Smedereva od 2:1.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad