Search
Close this search box.
Hajduk - Sloven mSport
VREME ČITANJA: 1 min

Hajduk (Divoš) – GFK Sloven (Ruma) (nedelja, 19. mart, 15:00)

Derbi 18. kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!
U prvom kolu nastavka šampionata, Hajduk je poražen na gostovanju novosadskoj Slaviji i to su Rumljani iskoristili da se zbog bolje gol razlike domognu vrha tabele. Zanimljivo, Sloven ima bolju gol razliku za jedan u odnosu na najvećeg rivala, pa predstojeći derbi može mnogo toga da odluči, iako do kraja ima puno da se igra, ali ova dva tima su se dosta puta pokazala kao dominantna.
U prošlom kolu oba tima su upisala pobedu od 5:0, Sloven kod kuće protiv Sloge iz Temerina, a Hajduk na gostovanju Radničkom u Novoj Pazovi, pa je jasno da su nišanske sprave nameštene i da treba očekivati kvalitetan fudbal, onakav kakav dolikuje borbi za prvo mesto.
U prvom delu sezone, u 3. kolu, Hajduk je jednim postignutim golom odneo bodove iz Rume.
U nedelju, 19. marta od 15:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč Vojvođanske lige – grupa Jug, između Hajduka iz Divoša i GFK Sloven iz Rume.
Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.
Pratite MerkurXtip Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.
MerkurXtip, uvek blizu!

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”