Search
Close this search box.
OFK Bačka - FK Radnički Zrenjanin
VREME ČITANJA: 2 min

Tekstilac odmara, derbiji u Šajkašu i Kuli

Sutra i u nedelju mečevi 18. kola Srpske lige Vojvodina. Nastavlja se trka u Srpskoj ligi, Tekstilac drži distancu. Svi mečevi u terminu od 15,00 časova, jedino na stadionu “kraj Štranda” meč u “matine” terminu od 10,00 časova.
Kuljani i Staropazovčani na stadionu “Milan Sredanović” u direktnoj konkurenciji za sam vrh tabele odigraće važan duel. Domaćin osokoljen trijumfima, gost će želeti da vrati “prosuto mleko” iz prethodne runde. Sastav trenera Željka Račića nalazi se na petoj poziciji sa bodom manje od njihovog sutrašnjeg rivala i sastava trenera Milana Vujasina.
Još jedan “derbi” u ovoj rundi izuzetno jakih rivala koje deli pet pozicija, ali i tri boda, samim tim sve je još otvoreno. Borac iz Šajkaša i Novobanovački Omladinac ukrstiće koplja, oba tima nisu startovala kako su očekivala samim tim se očekuje čvrst duel u borbi za bodove.
U borbi za opstanak “fenjeraš” iz Zrenjanina će dočekati Dinamo 1945 iz Pančeva na stadionu “kraj Sokobare”. Nakon startnih poraza Zrenjaninci zreli za ispadanje, a svaki naredni duel odlučiće i definitivno njihovu sudbinu, mada ih ne treba otpisivati jer u u prethodnom kolu u Bačkoj Palanci pružili izuzetan otpor u derbiju začelja.
OFK Bačka će imati izuzetno težak domaći zadatak u gostima na gradskom stadionu u Bečeju. Domaćin je ispustio prve bodove kući ali ih je i osvojio na teškom gostovanju u Staroj Pazovi. Stanišić će gostovati u derbiju začelja u matine terminu na stadionu “kraj Štranda”, ugostiće ih ekipa Kabela oba tima u negativnoj seriji rezultata koja će za nekog biti prekinuta.
Parovi 18. kola: Hajduk 1912 – Jedinstvo Stara Pazova, Bečej 1918 – OFK Bačka, Radnički Zrenjanin – Dinamo 1945, Prvi maj – Naftagas (subota), Kabel – Stanišić, Podunavac – Tisa, Borac Šajkaš – Omladinac (nedelja). Slobodna ekipa u ovom kolu je Tekstilac.
Foto: OFK Bačka – Bačka Palanka

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Tekstilac odmara, derbiji u Šajkašu i Kuli

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina