Search
Close this search box.
FK Dunav - FK Sloga Eredvik
VREME ČITANJA: 2 min

Spektakl u Divošu, borba za prvo mesto dobija prve obrise

18. kolo Vojvođanske lige Jug na programu ovog vikenda, pet duela na programu sutra, tri u nedelju. Svi mečevi se igraju u terminu od 15,00 časova. Jedini izuzetak je duel Novosadske Slavije i Radničkog iz Nove Pazove koji se igra u “matine” terminu od 10,00 časova.
U Divošu okršaj dveju ekipa koje trenutno dele pol poziciju. Meč koji može da odluči trku, Hajduk slavio u prvom međusobnom duelu rezultatom 0:1 u Rumi. GFK Sloven u sjajnoj formi sa dve pobede otvorili su prolećni deo, slavili su u Veterniku i kod kuće su “petardirali” Temerinsku Slogu, dok je Hajduk otvorio porazom na “Salajci”, ali je to ispravio u drugom kolu i “demolirao” Novopazovčane.
Važne mečeve u borbi za vrh odigraće i Jedinstvo iz Rumenke u Veterniku i Železničar iz Inđije na gostovanju na Sportskom centru “Ada” u Kovilju. Upravo će i Šajkašu 1908 meč protiv Železničara “biti ili ne biti”, kao i “fenjerašu” iz Šida koji će dočekati na gradskom stadionu “Studente” iz Novog Sada, a u sve to se uključila i ekipa Radničkog iz Nove Pazove, nekadašnji prvoligaš je u teškim momentima i na “Salajci” će im bodovi biti preko potrebni.
Parovi 18. kola: Slga Temerin – Sloboda Donji Tovarnik, Veternik – Jedinstvo Rumenka, Sloga Erdevik – Mladost Bački Jarak, Radnički Šid – Indeks, Šajkaš 1908 – Železničar Inđija (subota), Slavija – Radnički Nova Pazova, Hajduk Divoš – GFK Sloven, Donji Srem 2015 – Dunav (nedelja).
Foto: FK Sloga Erdevik

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”

VREME ČITANJA: 2 min

Spektakl u Divošu, borba za prvo mesto dobija prve obrise

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”