Search
Close this search box.
OFK Kikinda - FK ŽAK Kikinda
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 18. kola Vojvođanske lige Istok – OFK Kikinda u Vlajkovcu

U 18. kolu Vojvođanske lige Istok igra se par vrlo zanimljivih mečeva. Četiri meča na programu u subotu, takođe i dan kasnije identičan broj mečeva. Svi dueli se igraju u terminu od 15,00 časova.
Derbi kola se igra u Bantskom Karađorđevu, gde domaća ekipa Jedinstva dočekuje bivšeg srpskoligaša Vojvodinu 1928 iz Perleza. Razlika između timova 9 bodova, ali je domaćin na trećem mestu i juri OFK Kikindu i deli drugu poziciju sa Slobodom po pitanju broja bodova. Gost se nalazi na petom mestu, Jedinstvo odično startovalo, Vojvodina polovična, mnogo bitan duel za domaćina. OFK Kikinda gostuje u Vlajkovcu i pokušaće da nastavi pobednički niz i osigura što veću bodovnu prednost.
Kikindski derbi okršaj između susednih sela Novih Kozaraca i Banatskog Velikog Sela. Sloboda na stadionu “Ilija Pantelić” ugostiće Kozaru. Sloboda u borbi za prvo mesto, Kozara u lošem momentu na desetoj poziciji, takođe bitan duel z domaćina.
Na dnu, veoma teška situacija za pet ekipa. Mladost iz Omoljice na odlučujućem gostovanju u Idvoru, Jedinstvo Stević igra veoma bitan duel u Kikindi protiv ŽAK-a. U derbiju začelja, u Botošu sastaće se Omladinac FAM i OFK Begej iz Žitišta.
Parovi 18. kola: Sloboda Novi Kozarci – Kozara Banatsko Veliko Selo, Jedinstvo Banatsko Karađorđevo – Vojvodina 1928 Perlez, Radnički Kovin – Crvena Zvezda Rusko Selo, Jedinstvo Vlajkovac – OFK Kikinda (subota), ŽAK Kikinda – Jedinstvo Stević Kačarevo, Polet Idvor – Mladost Omoljica, Omladinac FAM Botoš – OFK Begej Žitište, Borac Starčevo – OFK Proleter Banatski Karlovac (nedelja).
Foto: OFK Kikinda

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 2 min

Najava 18. kola Vojvođanske lige Istok – OFK Kikinda u Vlajkovcu

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”