Search
Close this search box.
fk rembas fk rembas
VREME ČITANJA: 1 min

Vikend bez derbija u Zoni Zapad, Yuhor odustajanjem doneo smenu na vrhu

Nastavak prvenstva u Zoni Zapad doneo je promenu na vrhu, iako niko iz vodećeg kvarteta nije poražen.
“Krivac” je Yuhor iz Jagodine koji je odustao od daljeg takmičenja. Zbog toga je na startu proleća Morava iz Ćuprije bila slobodna.
Rembas je pobedom u duelu sa Mladim Borcem preuzeo lidersku poziciju sa utakmicom više u odnosno na drugoplasiranu Moravu. Pozicije na tabeli mogu da se rotiraju već u 18. kolu kada je slobodan upravo Rembas.
U međuvremenu, u subotu i nedelju na programu su utakmice 17. kole u Zoni Zapad. Slobodna je ovog vikenda ekipa Majdevo Kupci.
Kvartet vodećih očekuju dueli u koje ulaze kao favoriti. Vodeći Rembas  gostuje u Rekovcu, rival je Levač koji se nalazi na korak od zone ispadanja.
Prvi rival Morave 1918 u drugom delu sezone biće OFK Lugomir iz Rakitova. Meč u kojem je Morava apsolutni favorit igra se u subotu u Ćupriji.
Trstenik PPT dočekuje Župu u duelu bivših srpkoligaša. Kruševačko Jedinstvo gostuje u Jasenovu gde će odmeriti snage sa Orlovima koji su ove zime znatno promenili i pojačali tim.
Mladi Borac dočekuje Vinogradar u meču kojem domaćin traži bodove za udaljavanje od zone ispadanja. Sloga je u Despotovcu favorit protiv fenjeraša iz Mijatovca u duelu u koji ulazi sa imperativom pobede.
U derbiju sredine tabele Blagotin dočekuje Kušiljevo u duelu ekipa koje su na prolećnoj premijeri zabeležile pobede.
Foto: FK Rembas

Možda vas zanima

TABELA zone zapad