Search
Close this search box.
FK Vojvodina BG - FK Hercegovac
VREME ČITANJA: 2 min

U žiži meč između Bratstva i Mladosti

Ovaj vikend na programu utakmice 18. kola Vojvođanske lige Sever. Sutra se igra šest mečeva a dan kasnije, odnosno u nedelju dva okršaja. Svi mečevi su u terminu od 15 časova.
Derbi kola igra se u Prigrevici. Lider na tabeli ekipa Bratstva 2019, kao najkvalitetniji sastav lige pojuriće 20 bodova prednosti u odnosu na ostatak lige, a dočekuju upravo prateću Mladost iz Turije. “Kobasičari” će na stadionu “Goran Nesvanulica-Klipi” pokušati da prvi put oduzmu rivalu sva tri boda i malčice se približe, iako do kraja mogu samo teoretski da uzmu trofej sigurno je da će igrati bez bele zastavice i da će pokušati da budu dostojan rival.
Vredi istaći i derbi Subotice i samim tim timova iz same sredine tabele Vojvođanske lige Sever. Bačka 1901 hvata polako priključak za ostatkom, ovo će im biti drugi zaredom “gradski” derbi, u Bajmoku su trijumfovali i očekuje se da kao blagi favorit u ovom meču sastav Subotičana istrči motivisano kao i njihov protivnik iz Novog Žednika, tim Preporoda u ne baš sjajnom momentu, ali ipak održava distancu u odnosu na donji dom tabele.
Vojvodina iz Bačkog Gradišta i OFK Mladost iz Apatina – “davljenici” u borbi za opstanak imaju izuzetno bitne ispite na svom terenu. “Fenjeraš” će u derbiju začelja ugostiti tim sa “Tikvare”, ekipu Krila Krajine, a Vojvodina će ugostiti najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela prvenstva.
Parovi 18. kola: Sloga Čonoplja – Senta, OFK Vrbas – Obilić Zmajevo, Bratstvo 2019 – Mladost Turija, Bajša – Hercegovac Gajdobra, Bačka 1901 – Preprorod, OFK Mladost Apatin – Krila Krajine (subota), Vojvodina Bačko Gradište – Radnički 1905 Bajmok i Mladost Bački Petrovac – Radnički 1918 Ratkovo (nedelja).
Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

U žiži meč između Bratstva i Mladosti

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”