Search
Close this search box.
1679008860615
VREME ČITANJA: 1 min

Dvojac u trci, može li još neko

Za vikend se igraju utakmice 17. kola Beogradske zone.
Mečevi su ravnopravno raspoređeni, oba dana vikenda se igraju po četiri susreta. Od 11 sati u subotu igaju se dve utakmice. Podno Kalemegdana drugoplasirani GSP Polet Dorćol je veliki favorit protiv pretposlednjeplasirane Sremčice. U Leštanama se igra derbi začelja. Istoimeni domaći tim dočekuje Kosmaj iz Ralje. Za oba tima bodovi su neophodni.
U redovnom terminu u 15 sati Lokomotiva iz Beograda će ugostiti trećeplasirani Šušnjar. Gosti dolaze sa velikim ambicijama i čekaju kiks vodećeg dvojca. Barajevo će protiv Napretka iz Medoševca na domaćem terenu ići na pobedu. Kladioničarski rečeno skoro siguran kec.
Nedelja je rezervisana za druga četiri duela ovog kola. U matineu od 10:00 OFK Žarkovo protiv Crvene zvezde iz MML očekuje sigurnu pobedu. Sat kasnije na Lionu sudar dva tima iz glavnog grada Hajduka i Komgrapa. To je duel timova iz sredine tabele.
Padinska Skela je poprište derbija kola. Lider PKB dočekuje OFK Mladenovac. Domaćin jeste favorit, ali gost je vrlo nezgodna ekipa. U istom terminu od 15 časova Zuce 2019 kod kuće igra protiv Boleča. Gost je u teškom polažaju na tabeli, domaćini su mnogo rasterećeniji.
Foto: Instagram fc_pkb

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone