Search
Close this search box.
IMG_20230317_133838
VREME ČITANJA: 2 min

Brodarac bolji u derbiju

Torlak-Brodarac 0:1
Stadion: SC FSB na Adi, gledalaca: 200, strelac: 0:1  Jovanović 4.minut, sudija: Jelena Međedović, pomoćnici: aleksandra Stojanac i Ivana Milovanović, žuti kartoni: Jovančić, Grubišić, Stojanović (Torlak), Lekić, Ilić (Brodarac), crveni kartoni: Jovančić (Torlak), Lekić (Brodarac).
Torlak: Šefik, Jovanović (Đurović), Jovančić, Hebilji, Mitrović, Pražić, Grubišić, Lakić (Malić), Janković, Vuković, Stojanović.
Brodarac: Marić, Lekić, Marjanović, Miljković, Ilić, Tabaković (Jovićević), Atanasijević (Đilas), Jovanović (Sretenović), Barović, Stajković (Tejić), Zečević.
Utakmica je odigrana po lepom i sunčanom vremenu. Praktično prvi ozbiljniji napad rešio je pobednika meča. Akcija gostiju je išla po desnoj strani, Stajković je centrirao pred gol, a na prvoj stativi najsnalažljiviji je bio Ivan Stojanović i poslao loptu u mrežu 0:1.
Nakon primljenog gola domaćin je imao period dobre igre na ovom susretu. U samo dva minuta Torlak je imao tri fantastične šanse. Udarce Grubišića, Jankovića i Stojanovića odlični golman Brodarca Marić je sjajno odbranio. Sve se to dešavalo u 15. i 16.minutu.
U nastavku je bilo manje prilika. Zabeležili smo par udaraca i jednih i drugih iz daljine. Oba tima su ostala sa po 10 igrača na terenu. Prvo je isključen levi bek tima iz Kumodraža Jovančić, nešto kasnije i desni bek Brodarca Lekić. Do kraja meča nije bilo promena pa je ostalo Torlak 0, Brodarac 1.
Šef struke gostiju Željko Miković je zadovoljno konstatovao:
”Bila je ovo teška utakmica protiv dobrog protivnika. Na vreme smo dali gol, trebali smo još jedan. Mislim da smo zasluženo došli do pobede. Čestitke igračima obe ekipe za prikazano na terenu”.
Prvi trener Torlaka Enes Malići je rekao:
”Čestitke gostima na zasluženoj pobedi. Kad se postigne gol pobeda je svakako zaslužena. Mi smo imali par prilika koje je bilo teže promašiti nego postići gol. Nije opravdanje za poraz, ali i na ovom susretu nam je falilo nekoliko igrača. Kadrovska situacija je bolja, ali nije to onako kako bi trebalo”.
U narednom 19. kolu Torlak je domaćin Budućnosti iz Dobanovaca, dok će Brodarac ugostiti Radnički iz Obrenovca.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd