Search
Close this search box.
Torlak sa Ušćem
VREME ČITANJA: 1 min

Torlak i Brodarac prvi izlaze na teren

Utakmice 18. kola Srpske ige „Beograd“ ponovo se igraju od petka do nedelje.
Prvi meč se igra u petak od 12 časova. Na Adi Ciganliji na terenu SC FSB Torlak će ugostiti Brodarac. Očekuje se dobra i zanimljiva utakmica gde se pobednik neće znati do samog kraja. Druga utakmica se igra od 14:30. Na Novom Beogradu Studentski grad dočekuje lidera Zvezdaru. Tim sa Bulbuldera je favorit na ovom susretu, ali domaći neće lako „prodati kožu“.
Subota nam donosi četiri susreta. Svi se igraju u terminu od 15 časova. Na Omladinskom stadionu zahuktali OFK Beograd će ugostiti Sinđelić. Romantičari su jedini poraz doživeli upravo od subotnjeg gosta. U Borči se igra derbi začelja. BSK i Borac se bore za važne bodovo u borbi za opstanak. Gornja Varoš će biti poprište duela Zemuna i Ušća. Zemunci su favoriti, ali im neće biti lako protiv nezgodnih gostiju. Budućnost u Dobanovcima je domaćin BASK-u. Ovde je moguć svaki rezultat.
Poslednja dva susreta ovog kola igraju se u nedelju. U preponevnom terminu u Obrenovcu Radnički i Prva iskra u komšijskom derbiju vodiće žestoku bitku. Meč počinje u 11:00. Jedinstvo će u Surčinu od 15 časova dočekati Teleoptik. Oba tima traže iskupljenjeza poraze u prethodnom kolu.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd