Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Tim 17. kola Srpske lige Istok, većina igrača iz dva tima

U 17. kolu Srpske lige Istok dogodio se veliki obrt i promena na čelu tabele. Zbog toga i ne čudi da u timu kola dominiraju igrači iz dva tima koji su obeležili protekli vikend.
Glavni “krivac” je Meševo koje je odličnom igrom pobedilo dotadašnjeg lidera, Radnički iz Pirota. Zbog toga i ne čudi što su čak trojica provotimaca ekipa iz okoline Kruševca u timu najboljih u ovom kolu na Istoku.
Uz njih i trojica igrača novog lidera, ekipe Dubočice. Leskovčani su iskoristili kiks Piroćanaca, ali i opravdali ulogu favorita na niškom Bubnju gde su lako i ubedljivo stigli do sva tri boda.
Na golu Tima kola i ove nedelje Stefan Vasić, čuvar mreže Radničkog iz Svilajnca. U derbiju Pomoravlja protiv Jagodine Vasić je odbranio i penal, i tako potvrdio epitet jednog od najboljih golmana u ovoj ligi.
Odbrambeni bedem čine Nemanja Majdevac i Vukašin Tomić iz Meševa, Stefan Jovančić (Dubočica) i Lazar Maljković koji je pružio odličnu partiju u pobedi Timočanina.
U veznom redu Ivan Milić, strelac 2 gola u pobedi Dubočice, Aleksandar Deljanin (Meševo), Nemanja Conić (SFS Borac i Lazar Marković (Vlasina) koji su igrom i golovima vodili svoje timove do pobeda.
U špicu napada ponovo Dušan Savić iz Dubočice. Kralj strelaca na srpskoligaškim terenima je i ovog vikenda postigao 2 gola i potvrdio klasu. Sa njim u tandemu Nikola Mladenović, ubojiti napadač Budućnosti iz Popovca, koja je pobedom u gostima najavila uspešno proleće.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok