Search
Close this search box.
IMG_20230314_185705
VREME ČITANJA: 1 min

Proglašen najbolji tim SLZ

Za vikend su odigrani mečevi 16. kola Srpske lige „Zapad“.
Odličnim nastupima u proteklom kolu fudbaleri tri tima imaju po dva mesta u najboljih jedanaaest. Lider Smederevo je slavilo na nezgodnom gostovanju Slogi u Bajinoj Bašti. Miloš Zličić napadač gostiju kao dvostruki srlelac i odlični golman Strahinja Jović imaju velike zasluge za trijumf. Dvojac Sloge iz Požege vezista Arsenije Vranić (strelac jedinog gola) i štoper Nemanja Milunović doprineli su važnoj pobedi svog tima protiv Rela iz Podunavaca.
Na domaćem terenu u Ljubiću Polet je bio bolji od Mačve iz Bogatića rezultatom 2:1. Dva gola su delo levog krila Gradimira Grujičića. Mesto uz desnu aut liniju u odbrani zauzeo je Filip Bugarčić. U Arilju Fap iz Priboja je pobedio domaću Budućnosz sa 2:0. Odličnu partiju pružio je defanzivni vezista i štoper Stefan Vukadin. Pridošlica iz Smedereva u tim iz Priboja ovde je u timu kola kao štoper. Iskusni levi bek Nikola Jovanović je pogotkom doneo tri boda Slogi iz Kraljeva na gostovanju OFK Mihajlovcu.
Borac iz Čačka je bio efikasan na gostovanju u Požarevcu. Čačani su pobedili domaći Mladi radnik sa 3:1 uz dva gola napadača Slavoljuba Đokića. Takovo je sa 1:0 savladalo Tutin u Gornjem Milanovcu. Tri boda domaćem sastavu obezbedio je desnokrilni fudbaler Veljko Grujić. U komšijskom derbiju u Krupnju Rađevac i Budućnost Krušik su igrali nerešeno 1:1. Igrač utakmice i strelac za ekipu iz Valjeva je bio centralni vezista Jovan Jakovljević.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad