Search
Close this search box.
IMG_20230312_231952
VREME ČITANJA: 2 min

Zvezdara ne da prvo mesto

Sjajna igra i zaslužena pobeda domaćeg tima.
Zvezdara-Jedinstvo 3:1
Stadion: FK Zvezdara, gledalaca: 250, strelci: 1:0  Karić 32.minut, 2:0 Vuković 45+1.minut, 3:0 Karić 60.minut, 3:1 Dimitrijević 66.minut, sudija: Denis Aćimović, pomoćnici: Goran Božović i Stefan Milanović, žuti kartoni: Beriša, Todorović (Zvezdara), Miletić (Jedinstvo).
Zvezdara: Nikolić, Zvizdić, Rak (Beriša), Sarić, Milićević, Milanović, Gusnić (Dragojlović), Janković, Vuković (Čobeljić), Karić (Todorović), Đorđević.
Jedinstvo: Novaković, Miletić (Živanović), Mićić, Vasić (Dimitrijević), Bogićević, Mitrović, Sekulić, Donevski, Subotić (Arsović), Gavrilović (Milivojević), Vranešević.
Tim sa Bulbuldera je sigurnom igrom i pobedom nad neugodnom ekipom Jedinstva iz Surčina zadržao lidersku poziciju u SLB. Meč je odigran na pomoćnom terenu sa veštačkom travom.
Domaći su došli u vođstvo u 32.minutu. Gusnić jeprošao po desnoj strani, asistirao Kariću koji se lažnjakom oslobodio čuvara i poslao loptu u mrežu 1:0. U prvom minutu nadohnade vremena prvog poluvremena Zvezdara je duplirala prednost. Đorđević je posle solo prodora po levoj strani ušao u šesnaesterac, dodao na suprotnu stativu do Vukovića kome nije bilo teško da sa par metara pošalje loptu u praznu mrežu 2:0.
Pobednik je definitivno rešen u 60.minutu. Asistent je po drugi put bio Gusnić, dok je svoj drugi pogodak dao Karić udarcem u suprotni ugao 3:0. Surčinci su ublažili poraz u 66.minutu. Posle prodora Sekulića lopta je došla do Dimitrijevića koji je sa 16 metara postigao gol 3:1
Trener domaćeg sastava Zdravko Kovačević bio je zadovoljan nakon utakmice:
”Bila je to dobra utakmica protiv kvalitetnog protivnika. Nije bilo lako doći do pobede protiv ekipe koja je želela da igra fudbal. Sve u svemu dobar meč i lepi golovi. Sve čestitke mojim igračima na prikazanom u ovom susretu”.
Ovom pobedom Zvezdara je zadržala dva boda prednosti u odnosu na Zemun, kao i tri boda viška u odnosu na OFK Beograd.
Foto: Instagram FK Zvezdara

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd