Search
Close this search box.
1678574403154
VREME ČITANJA: 2 min

Smederevci sigurni u Bajinoj Bašti

Sloga (BB) – Smederevo 1:2
Stadion: SC Braća Milutinović, gledalaca: 300, strelci: 0:1 Zličić 5.minut, 0:2 Zličić 65.minut, 1:2 Tešić 84. minut, sudija: Aleksandar Nikolić, pomoćnici: Srđan Kantar i Nikola Kuburović, žuti kartoni: Golubović, Živanović, Arsić, Ilić, Tešić, Emerum (Sloga), Dimitrijević, Sević (Smederevo).
Sloga: Golubović, Mitrović (Mihajlo Milosavljević), Živanović, Veselinović (Emerum), Đorđević, Arsić, Radojević, Gudurić, Ilić, Pantelija Milosavljević, Tešić.
Smederevo: Jović, Krneta (Panić), Kostić, Savković, Stojković, Zličić (Janković), Dimitrijević, Nikola Jovanovič (Sević), Bojić (Vladimir Ilić), Blagojević (Filip Ilić), Jordan Jovanović.
Smedervci su opravdali ulogu favorita i stigli do sva tri boda u Bajinoj Bašti. Susret je odigran po kišovitom vrmenu i teškom terenu. Gosti du poveli u 5.minutu. Posle akcije po desnoj strani, u kaznenom prostoru domaćih Bojić je asistirao Zličiću koji je sa metar udaljenosti ipak uspeo da ugura loptu u mrežu 0:1. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
U nastavku Smederevo je dupliralo prednost u 65.minutu. Po desnoj strani je prošao Dimitrijević, poslao loptu pred gol domaćih, odbrana Sloge je nespretno intervenisala, a poklon je iskoristio Zličić i na drugoj stativi poslao loptu u mrežu 0:2. Sloga je imala tokom čitavog meča nekoliko prilika. Ipak uspeli su počasni pogodak da daju u 84.minutu. Posle centaršuta sa desne strane u šesnaestecu gostiju se najbolje snašao Tešić i nogom u padu matirao Jovića 1:2. To je bio konačan rezultat susreta.
U narednom 18. kolu Smederevo je domaćin Slogi iz Požege, dok će Sloga u Bajinoj Bašti ugostiti Polet iz Ljubića.
Foto: Instagram FK Smederevo

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad