Search
Close this search box.
1678303356450
VREME ČITANJA: 1 min

Kaluđerović I Marinković predvode tim kola

Odigrano je prvo prolećno, a ukupno 16. kolo Srpske lige”Beograd”.
Izabran je i najbolji tim proteklog kola. U njemu su našli mesta igrači iz 9 klubova.
Na golu je Aleksandar Bojović čuvar mreže Studentskog grada. Sjajnim odbranama doprineo je pobedi nad Sinđelićem. Štoperi su Luka Kožović takođe iz Studentskog grada koji je svojim pogotkom ”srušio” popularne Orliće i Jovan Kačarević jedan od najzaslužijih za iznenađujuću pobedu Radničkog iz Obrenovca nad favorizovanim Teleoptikom. Na poziciji levog krila je Ognjen Marinković strelac vodećeg gola za OFK Beograd protiv Budućnosti. Bojan Adžić je kao desni bek postigao izjednačujući gol za Brodarac protiv Prve iskre.
BASK je sa 3:0 pobedio u Borči domaći BSK uz dva gola levog krila Marka Gavrilovića. Na desnom krilu je Luka Dragić koji je postigao vodeći gol za tim iz Bariča na Starom sajmištu protiv Brodarca. U velikom derbiju u tvrdoj utakmici Zemun je savladao Zvezdaru sa 1:0. Pobedonosni gol je dao iskusni vezni igrač Nenad Kiso sa 11 metara. Drugi vezni igrač u timu kola je Leontije Vasić strelac pobedonosnog gola za Ušće protiv Torlaka u gostima.
Špicevi su tu da postižu golove. Iskusni Andrija Kaluđerović je postigao drugi gol za tim sa Karaburme protiv Budućnosti u Dobanovcima. Njegov partner u napadu je centarfor Borca iz Lazarevca Vuk Lazić. On je doneo pobedu svome timu na gostovanju Jedinstvu u Surčinu.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Kaluđerović I Marinković predvode tim kola

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE