Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Tim 16. kola Srpske lige Istok

U timu kola Srpske lige Istok miks igrača koji su već bili u izboru Msporta tokom jeseni, ali i nekoliko novih imena.
Iz derbija 16. kola stižu trojica Piroćanaca u naš izbor 11 najboljih proteklog vikenda.
Iskusni Bojan Dojkić uspešno je komandovao odbranom Radničkog. Denis Ristov je vukao konce igre jesenjeg prvaka na sredini terena. U timu kola pridružio im se i mladi Miodrag Kamenović, dete Jedinstva iz Pirota koji je već osmu  u Radničkom.
Na otvaranju prolećne polusezone na golu u timu kola Stefan Vasić, najbolji golman jeseni po izboru čitalaca Msporta. Vasić je na gostovanju u Prokuplju ulio sigurnost saigračima na putu do osvajanja jednog boda.
U odbrani uz tandem iz Pirota i Filip Stanković iz Brzog Broda i David Stojanović iz SFS Borca. Stanković i Stojanović su dali čvrstinu igro svojih ekipa koje su posle preokreta stogle do bodova.
Uz iskusnog Ristova u veznom redu tima kola su Vukan Đorđević (Budućnost), Nemanja Majdevac (Meševo) i Lazar Marković (Vlasina).
U špicu napada najbolji strelac srpskoligaškog Istoka Dušan Savić koji je sa nova 2 gola stigao do kvote od 21 postignutog pogotka u dosadašnjem toku prvenstva.
Uz iskusnig Savića ove nedelje je njegov bivši saigrač Mihailo Jelić, crnogorski napadač, koji je ove zime pojačao Timok. Jelić je u Zaječar stigao iz Zrenjanina gde je nosio dres Radničkog, a prethodno je nosio dres Dubočice.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok