Search
Close this search box.
1678122809765
VREME ČITANJA: 2 min

Zemuncima pripao derbi

Odigrani su mečevi 16. kola Srpske lige ”Beograd”.
Prvo prolećno kolo donelo je dosta zanimljivih mečeva i naravno zanimljivih rezultata. Derbi susret je odigran u Gornjoj varoši između Zemuna i Zvezdare. Duel drugoplasirane i prvoplasirane ekipe pripao je domaćinu. Jedini gol je postignut sa 11 metara, strelac je bio iskusni Nenad Kiso. U Dobanovcima pojačani OFK Beograd niej imao miolsti prema domaćoj Budućnosti. Slavio je pobedu od 3:1. Za Romantičare su igrali i najveća pojačanja Milan Lola Smiljanić, Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica. Ove susrete ste mogli da gledate uzivp šreko Yuo Tube kanala Merkur Xtipa.
Prve tri utakmice su odigrane još u petak. Desetkovani Torlak, iako na papiru favorit, doživeo je minimalan poraz od ekipe Ušća sa 1:0. Minimalac je upisao i Studentski grad pobedom nad Sinđelićem od 1:0. Među najzaslužnijima za pobedu domaćeg sastava je golman Bojović. Bodove su podelili Brodarac i Prva iskra uz po jedan postignut pogodak. Ovde je remi mogli bi se reći bio i očekivan.
U Borči BSK je doživeo ubedljiv poraz od BASK-a sa 0:3. Jedini dvostruki strelac u ovom kolu je levokrilni napadač tima sa Careve ćuprije Marko Gavrilović. Radnički je kao domaćin napravio najveće iznenađenje pošto je u Obrenovcu pobedio favorizovani Teleoptik sa 1:0. Gol odluke je postigao Aleksa Ivanović u 90.minutu utakmice. Inače u igru je ušao 2 minuta pre toga. Jedinstvo je neprijatno iznenadilo svoje navijače porazom u Surčinu od Borca iz Lazarevca sa 1:0.
Sledeće 17. kolo se igra ponovo od petka do nedelje.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd