Search
Close this search box.
1677675481912
VREME ČITANJA: 2 min

Torlak spreman za nastavak sezone

Fudbaleri Torlaka već u petak igraju prvi meč drugog dela sezone.
Šef struke Enes Malići zadovoljan je pripremnim periodom:
”Zadovoljan sam kako smo odradili zimske pripreme. Nije bilo lako, ali su momci ispoštovali sve moje zahteve. Odigrali smo pet dobrih utakmica. Značajna nam je bila protiv Crvene zvezde gde su moji mladi igrači mogli da steknu jedno veliko iskustvo. Generalku smo imali protiv Hajduka u Kuli. Uprkos porazu od 1:0 nisam nezadovoljan”.
Igrački kadar se nije mnogo promenio:
”Bilo je nekih promena u ekipi. Otišli su igrači sa manjom minutažom. Stiglo je i par novajlija da zaoštre konkurenciju. Nama je ipak najvažnije da smo gro ekipe zadržali. Sada smo iskusniji za jesenju polusezonu pa će nam i to značiti kao veliko iskustvo”.
Ekipa Torlaka prvu utakmicu prolećnog dela prvenstva igra već u petak protiv sastava Ušća:
”Ušće je dobra i kvalitetna ekipa koja se tokom priprema još pojačala. Praktično u ovoj našoj ligi nema slabih timova. Naš protivnik je dobro izbalansirana ekipa. Imaju iskusnih igrača, ali i mladih i brzih. Neće biti lako. Mi imamo problema kadrovske prirode. Čak 6 igrača neće moći da nam pomogne. Tri fudbalera nam imaju parne kartone, dok su trojica povređeni. Veliki problem nam je povreda prvog strelaca lige Miloša Šarića, kao i štopera Pražića. Nedostajaće nam i levi bek Rakonjac”.
Torlak sve svoje utakmice igra kao domaćin na Adi Ciganliji u SC Fudbalskog saveza Beograda:
”Naš stadion se renovira i to sve ide svojim tokom. O tome vode računa ljudi iz uprave kluba. Mi imamo sjane uslove za rad i treninge na Adi. Treniram u terminu koji igračima najviše odgovara. Zbog toga zahvalnost vodećim ljudima kluba koji su sve učinili da imamo vrhunske uslove za rad i takmičenje”.
Torlak je jesenju sezonu u Srpskoj ligi ”Beograd” završio na trećem mestu sa 26 osvojenih bodova. U prvom kolu nastavka već u petak od 12 časova na terenu SC FSB na Adi Torlak će ugostiti ekipu Ušća. Biće to prva utakmica u prolećnom delu sezone u sve četiri grupe Srpskih liga.
Foto: FK Torlak

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Torlak spreman za nastavak sezone

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE