Search
Close this search box.
1673697821004
VREME ČITANJA: 2 min

Puno promena u Sinđeliću

Fudbaleri Sinđelića su jesenji deo sezone u Srpskoj ligi “Beograd” završili na osmom mestu sa 22 osvojena boda.
Prvih nekoliko kola Sinđelić je bio vodeća ekipa, ali je u drugom delu došlo do krize igre i rezultata. Ekipa je postigla samo 11 golova, ali je i primila svega 8. Mali broj postignutih pogodaka je glavni razlog mesta tek u sredini tabele.
Tokom zimske pauze došlo je do promena u igračkom kadru. Ekipu su napustili golman Strahinja Marković (OFK Žarkovo), Marko Radman (Železničar Inđija), Nemanja Ratković, Vuk Đurić, Petar Radošević i Dimitrije Čokić. U klubu više nisu ni Đorđević i Eleven.
Za sada su angažovana tri nova igrača. Petar Piplica ofanzivni vezista došao je iz Prve iskre iz Bariča. Dušan Čelar je jesenji deo prvenstva nastupao u Prvoj ligi Republike Srpske za ekipu Krupe. Pre toga je bio član IMT-a Jedinstva iz Surčina, Ušća, BASK-a, Zemuna, Sinđelića, Smedereva i druge ekipe Kluža iz Rumunije. Igra na poziciji centalnog napadača.
Iskusni Draško Đorđević koji igra na poziciji štopera u klub je došao kao slobodan igrač. U karijeri je između ostalog igrao za Palilulac, Rad, Donji Srem, Bežaniju, OFK Beograd, Spartak iz Subotice, Rabotnički iz Skoplja. Bio je u Crvenoj zvezdi, ali je slat na pozajmice. Zanimljivo sva tri igrača su u jednom delu karijere već bili članovi Sinđelića.
Pripreme za nastavak prvenstva počinji 17. januara kada će šef struke Zlatko Krmpotić izvršiti prozivku i održati prvi trening.
Foto: Instagram/FK Sinđelić

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd