Search
Close this search box.
lllll
VREME ČITANJA: 2 min

BUĐENJE: Nova uprava, novi trener, nova energija u Bačkom Gradištu

Ono loše ostalo je iza ovog kolektiva pa se svi u Bačkom Gradištu nadaju da će se Vojvodina trgnuti iz zimskog sna i nastaviti trku u borbi za opstanak na proleće.
Sumorna jesen je prošla, a da li će cveće procvetati u domu četvrtoligaša iz Bačkog Gradišta ostaje da vidimo. S pažnjom pratimo sledeće poteze nove uprave i novog stručnog štaba.
Na čelu kluba je Stojan Stojanović. On je izabran jednoglasno a zamenio je Gorana Kudrića na mestu predsednika:
„Došlo je do problema u samoj stabilizaciji kluba, gde smo rešili da nešto promenimo. Prihvatio sam mesto predsednika. Želim da se mnoge stvari promene, i hoću da ovaj klub bude tamo gde mu je mesto.“ – rekao je novoizabrani predsednik Stojan Stojanović.
I stručni štab Vojvodine dobio je svog šefa. Da se u Vojvodini nešto ozbiljno sprema govori i to da se u klub vratio bivši kapiten Nemanja Jović. 40-godišnji Nenad Rajić je novi šef struke. Nenad je trenirao sledeće klubove: Indeks iz Novog sada, Vojvodinu 1928 iz Perleza i Mladost iz Bačkog Jarka. Iza njega je i velika igračka karijera.
Izabran je celokupan stručni štab na čelu sa Rajićem kome će pomagati Slobodan Backović (trener golmana) i Bojan Bibilija (kao pomoćnik).
Prva akvizicija u zimskom prelaznom roku je povratnik u redove plavo-belih Nemanja Jović. Iskusni 29-godišnji ofanzivac dolazi iz redova komšijske Mladosti iz Turije, a pored njih nastupao je i za OFK Bečej i KMF Bečej.
Poželećemo srećan i uspešan rad kako rukovodstvu tako i stručnom štabu i igračima Vojvodine!

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

BUĐENJE: Nova uprava, novi trener, nova energija u Bačkom Gradištu

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”