Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Dušan Milanović, najbolji igrač jesenje polusezone u Srpskoj ligi Istok

Čitaoci Msporta izabrali su najbolje pojedince u Srpskoj ligi Istok u jesenjem delu prvenstva.
Žestoka bitka sa terena, prenela se na internet gde je glasovima naših čitalaca za najboljeg igrača jeseni izabran Dušan Milanović, fudbaler Budućnosti. Drugi je u tom izboru bio kapiten Dubočice Dušan Savić, dok je na trećem mestu kapiteb Radničkog iz Pirota Božidar Mančić.
Milanović je u nekoliko navrata bio u timu kola, bio je i igrač kola tokom jeseni, a ovo priznanje dolazi i kao kruna njegove sjajne sezone.
Čitaoci Msporta izabrali su te za najboljeg igrača jeseni. Sigurno je da svako priznanje prija, posebno kada dođe od ljubitelja fudbala sa juga i istoka Srbije?
“Naravno da prija jedno takvo priznanje. Dosta ljudi se odazvalo glasanju i iskreno sam iznenadjen time. Drago mi je što je tako, nadam se da na kraju sezone ponesem isti epitet !” – poručio je u intervjuu za Msport Dušan Milanović, igrač Budućnosti iz Popovca, najbolji igrač jesenje polusezone u Srpskoj ligi Istok.
Bio si i nekoliko puta i igrač kola i deo tima kola. Sa kim bi u Srpskoj ligi Istok voleo da igraš u napadu?
“Tako je, u nekim utakmicama sam se istakao kao najbolji pojedinac ali je sve to plod dobre igre ekipe. Ima stvarno dosta igrača koji su kvalitetni, ali bih izdvojio svog saigrača iz Budućnosti koji je na žalost propustio veći broj utamica zbog povrede i nismo imali prilike da igramo puno utakmica zajedno. To je Nikola Mladenović Bimba. Nadam se da ćemo u prolećnom delu sezone biti još efikasniji sa njim u timu.”
Zvanično ste treći, po rezultatima prvi. Gde je mesto Budućnosti pored dva bivša prvoligaša koji žele titulu i povratak u PLS?
“Na našu veliku štetu kažnjeni smo oduzimanjem bodova iako smo bili 100% ispravni. Pokazali smo svima da smo u ovoj polusezoni zasluženo najbolja ekipa na istoku i jedina ekipa bez poraza u Srbiji pored Crvene zvezde i Smedereva. Nadamo se nastavku dobrih igara i da prestignemo Radnićki do kraja sezone i plasiramo se u PLS.”
Šta navijači mogu da očekuju od ekipe Budućnosti u nastavku sezone? Da li u Popovcu ima snage i kvaliteta za borbu za prvo mesto i istorijski rezultat kakav bi bio plasman u Prvu ligu Stbije?
“Kao što sam naglasio, nastavićemo u istom ritmu sa par kvalitetnih pojačanja. Ne odustajemo od prvog mesta jer smo već jednom stizali zaostatak. Liga je ujednačena i nadamo se najboljim rezultatima po nas. Kad u ekipi imate zdravu atmosferu i drugarstvo, dobro vođenje i motivaciju od strane trenera, dajemo i preko 100% svojih mogućnosti. Snage imamo, kvalitet smo pokazali, sa novim pojačanjima sve je moguće. Sportski pozdrav svim čitaocima portala Msport i još jednom hvala na priznanju za najboljeg igrača Srpske lige isto” – istakao je na kraju razgovora za naš portal Dušan Milanović, najbolji igrač jesenjeg dela prvenstva u Srpskoj ligi Istok.

 

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok