Search
Close this search box.
New Project (4)
VREME ČITANJA: 1 min

Vlahović: Žao mi je što ovako započinjem konferenciju, ali…

Golgeter je spreman – Srbija može da računa na Dušana Vlahovića.
Napadač “orlova” u dugo čekanom obraćanju, poručio je iz Dohe – atmosfera u srpskom državnom timu nikad nije bila bolja. I još sijaset interesantnih opaski od najtraženijeg “orla” u Kataru.
Osetio je potrebu da u uvodu, Vlahović i sam reši nedoumice, prisutne u javnosti. Jasne i glasne, bez ograda i zagrada:
„Jako mi je žao što ovako počinjem konfereciju na Svetskom prvenstvu. Suvišno je pričati, ali moram da reagujem i da se oglasim, jer se radi o meni i mom imenu. Te stvari koje svi čitamo, vidimo i čujemo, to su ozbiljne gluposti, nebuloze… To rade ljudi kojima je dosadno u životu. Iskompleksirani, ljuti na nekog, zli, isfrustrirani i rade protiv interesa reprezentacije. To je najveći problem u ovom momentu“, naglasio je Dušan Vlahović.
Uz nastavak, bez pitanja…
„Ujedinjeniji smo nego ikad, atmosfera nikad bolja, kao i u protkelih gdonu i po dana. Priče u stilu „rekla kazala“, to je postalo tipično kod nas, ali želim da zaštitim integritet svog imena i protiv toga ću se braniti i zakonski i pravno, ako bude trebalo da dođe do toga.“
Aludirao je Vlahović na poruke, poslednjih dana prisutne na društvenim mrežama, očigledno svesno servirane iz pojedinih centara moći, sa željom da se poremeti ambijent unutar ekipe.
Foto: Fudbalski savez Srbije 

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Vlahović: Žao mi je što ovako započinjem konferenciju, ali…

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE