Search
Close this search box.
1669047108774
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezdara zimuje na plus pet

Proteklog vikenda odigrano je poslednje 15. kolo jesenjeg dela sezone Srpske lige „Beograd“.
Ekipa Zvezdare je pobedom od 1:0 nad poslednjeplasiranim Radničkim u Obrenovcu potvrdila prvo mesto na tabeli za miran zimski san. Do ovog kola drugoplasirani Torlak je u derbiju poražen na domaćem terenu od odličnog Teleoptika sa 2:0. Porazom je Torlak pao na treće mesto, dok je pobedom Teleoptik skočio na poziciju broj četiri. Zemun je sigurnom igrom na svom terenu opravdao ulogu favorita i ubedljivo sa 3:0 pobedio Borac iz Lazarevca. Pobeda je timu iz Gornje varoši obezbedila vicešampionsku poziciju na polovini prvenstva.
U Borči je bilo izuzetno zanimljivo, BSK i OFK Beograd su podelili bodove 2:2. Ovo je bio deveti remi Romantičara u prvenstvu. Budućnost iz Dobanovaca je sa 2:1 savladala Prvu iskru u Bariču. Domaćin je inače u velikom padu forme. Miroljubivo je bilo u duelu timova sa Novog Beograda. Brodarac i Ušće su postigli po dva gola za rezultat 2:2.
Studentski grad je kao domaćin izgubio od BASK TEK-a sa 2:0. Ovaj rezultat nije iznenađenje. Jedina utakmice bez golova je odigrana u Surčinu. Domaće Jedinstvo i Sinđelić nisu uspeli da zatresu protivničke mreže.
Prvi deo sezone je završen. Za neke rezultatski uspešno, za neke ne. Drugi deo sezone počinje u martu naredne godine.
Foto: FK Zvezdara

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd