Search
Close this search box.
1667855922527
VREME ČITANJA: 1 min

PKB prvi kroz cilj na polusezoni

Tim iz Padinske Skele je prvi nakon 15. kola Beogradske zone.
Jesenja polusezona je završena, a u proteklom kolu PKB je definitivno potvrdio prvo mesto. U Sremčici je savladana istoimena domaća ekipa sa 4:2. Drugoplasirani GSP Polet Dorćol je sa 7:0 deklasirao poslednjeplasirani Kosmaj u Ralji. Razlika između dve prvoplasirane ekipe je jedan bod.
U Medoševcu je OFK Žarkovo sa 4:1 savladao domaći Napredak i osigurao treće mesto. Šušnjar je u gostima pobedio Leštane sa 2:0 i uz isti broj bodova kao OFK Žarkovo nalazi se na četvrtom mestu.
OFK Mladenovac i Zuce 2019 su u derbiju sredine terena igrali nerešeno 0:0. Lokomotiva je u Beogradu poražena na domaćem terenu od dobre ekipe Barajeva sa 2:0.
Komgrap je iskoristio prednost domaćeg terena pobedivši Boleč sa 2:0. Hajduk sa Liona je u Malom Mokrom Lugu pobedio domaću Crvenu Zvezdu sa 3:0. Gosti su pobedom učvrstili mesto u sredini tabele, dok je domaći sastav ostao u donjem delu tabele.
Kako sada stoje stvari dva glavna favorita za plasman uviši rang su PKB i GSP Polet Dorćol. Naravno u drugom delu sezone pitaće se i druge ekipe.
Foto: FK PKB

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone